Evlilik Hakkında Her Şey Dizisine Yeni Oyuncu

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisine Yeni Oyuncu
Fox Tv ekranlarında bu sezon ekrana gelmeye başlayan ve Salı akşamları seyirciyle buluşan Evlilik Hakkında Her Şey adlı diziye yeni bir oyuncu katıldı.

Fox Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve Salı akşamları seyirciyle buluşan Evlilik Hakkında Her Şey seyirci tarafından çok seyredilen yapımlar arasında yer alıyor. Dizi Salı akşamlarında ilk beş arasına girerken Fox Tv dizinin reytinginin daha da artacağına olan inancını ise koruyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı diziye son olarak genç oyunculardan Sevcan Yaşar katıldı. Gökçe Bahadır, Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya, Gökçe Eyüoğlu ve Sumru Yavrucuk gibi başarılı oyuncuların yer aldığı diziye güzel oyuncu Sevcan Yaşar, dizide Yiğit Kirazcı’nın hayat verdiği Yıldırım’ın eski eşi Neyran karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. NF Yapım tarafından hazırlanan Evlilik Hakkında Her Şey, her Salı akşamı ekrana geliyor.

Evlilik Hakkında Her Şey’e Taze Kan

MF Yapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve Salı akşamları ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey adlı dizi seyircinin ilgi gösterdiği yapımlar arasına girmeyi başardı. Boşanma avukatlığı yapan bir anne ve kızlarının hayatını anlatan ve kendi yaşamlarındaki sorunları müvekkillerinde de gören avukatların yaşantılarını ve mesleklerini işleyen dizi bu sezon başladı ve son olarak 9. Bölümüyle ekrana geldi. Dizide Yiğit Kirazcı’nın canlandırdığı Avukat Yıldırım karakterinin eski eşi karakteri olarak diziye dahil olan genç oyuncu Sevcan Yaşar’ın ise diziye yeni bir soluk getirmesi bekleniyor. Boşanma avukatlarının ilginç ve çarpıcı hayatlarını anlatan Evlilik Hakkında Her Şey, her Salı akşamı Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Sevcan Yaşar Kimdir?

Türkiye’nin tescilli güzel oyuncularından biri olan Sevcan Yaşar 1990 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan güzel isim katıldığı 23.Miss Model Of Turkey adlı yarışmada birinci olmuş ve ardından Çin’de düzenlenen Miss Model Of World yarışmasında da birinciliği elde etmiştir. Güzel isim daha sonra oyunculuk yapmaya karar vererek bu konuda eğitimler almış ve ardından setlerde boy göstermeye başlamıştır. Bugüne kadar birbirinden başarılı yapımlarda rol alan Sevcan Yaşar’ın rol aldığı yapımlar arasında;

·         Kayıp Şehir

·         Böyle Bitmesin

·         Aramızda Kalsın

·         Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

·         Bahtiyar Ölmez

·         Erkenci Kuş

Bulunmaktadır.

17-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar