Sadakatsiz Dizisi 60. Bölümde Final Yapıyor

Sadakatsiz Dizisi 60. Bölümde Final Yapıyor
Kanal D’nin sevilen ve bol entrikalı dizisi Sadakatsiz’in finali için son saymaya başlandı. 57. Bölümü yayınlanan dizinin 60. Bölümde final yapacağı öğrenildi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Çarşamba akşamları seyirciyle buluşan Sadakatsiz bu sezon ikinci sezonuyla ekranlara geliyor. Başladığı ilk bölümden itibaren hakkında çokça konuşulan ve kimi zaman başarısıyla gündeme gelen kimi zaman hakkında olumsuz söylemlerin çıktığı dizi bu sezonun sonunda seyirciye veda edecek. Medyapım tarafından yabancı bir diziden uyarlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi her Çarşamba seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Evli bir çiftin ihanet sonucu evliliklerini bitirmesi ve ancak buna rağmen ilişkilerinin her an devam etmesi ve eşini aldatan erkeğin eski eşine geri dönek için verdiği gayri ahlaki mücadeleyi anlatan dizi Çarşamba akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından biri olarak dikkatleri çekti. Kanalın da en çok reyting alan yapımı Sadakatsiz’in son bölümü için ise geri sayım başladı. Dizinin 60. Bölümde final yapacağı ve hikayenin buna göre hazırlandığı öğrenildi.

Sadakatsiz 60. Bölümde Veda Ediyor

Medyapım tarafından hazırlanan ve yabancı bir diziden uyarlanan Sadakatsiz iki sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanıyor ve seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor. İlk bölümden itibaren gündemden düşmeyen dizi kanalın en başarılı ve reytingi en yüksek dizileri arasında yer aldı. Bu sezon sonunda final kararı alınan dizinin son bölümü olarak 60. Bölüm belirlendi. Son olarak 57. Bölümü yayınlanan dizinin 60. Bölümünde 25 Mayıs Çarşamba akşamı son kez seyirciyle buluşacak ve ekranlara veda edecek. Dizinin seyircisinin hikayenin sonunu merakla beklediği Sadakatsiz’de bugüne kadar pek çok ünlü isim yer aldı.

27 Nisan Çarşamba Sadakatsiz Yayınlanmıyor

Son olarak 57. Bölümüyle ekrana gelen ve finale son üç bölümü kalan Sadakatsiz dizisi bu Çarşamba akşamı yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında yerini almayacak. Son olarak 57. Bölümü yayınlanan ve 58. Bölümü yayınlanacak olan dizinin yayın akışında olmaması merak edildi. Dizinin yerine yayın akışında yabancı bir sinema filmi görülüyor. Sadakatsiz’in bu hafta neden yayınlanmayacağı hakkında ise bir açıklama yapılmadı. Oyuncu kadrosunda Cansu dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Alp Akar, Nazlı Bulum, Tarık Emir Tekin ve Aslı Orcan’ın yer aldığı dizinin son üç bölümü 11, 18 ve 25 Mayıs tarihlerinde ekrana gelecek.

26-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar