Kuzey Yıldızı İlk Aşk Final Yapıyor

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Final Yapıyor
Show Tv ekranlarında iki sezondur yayınlanan romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın bu sezon final yapacağı öğrenildi. Dizi 3 bölüm sonra final yapacak.

Show Tv ekranlarında iki sezondur yayınlanan ve Süreç Film tarafından hazırlanan romantik komedi dizisi Kuzey yıldızı İlk Aşk iki sezondur cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olarak ön plana çıkıyor. Dizide henüz küçük yaşlarda nişanlanan ancak daha sonra nişanlısını bırakarak İstanbul’a giden ve burada başka biriyle evlenen ve üç kız çocuğu olan Kuzey’in 20 yıl sonra tekrar memleketine dönmesi ve burada ilk nişanlısı Yıldız’ın hiç evlenmediğini görmesiyle başlayan hikaye anlatılıyor. Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Toygan Avanoğlu ve Merve şen’in rol aldığı dizi iki sezondur cumartesi akşamları heyecanlı ve komik hikayesiyle seyirciyi ekrana kilitlerken 20 yıllık bir aşkın tekrar alevlenmesi ve Kuzey ile Yıldız’ın evliliğe doğru gitmesi seyirciyi de içine çekti. Son olarak 57. Bölümü yayınlanan dizi için flaş bir son dakika haberi ise bir anda seyirciyi derin bir kaygıya itti. Magazin basınında ve sosyal medya ile dizi sektöründe konuşulan iddiaya göre Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu sezon son olarak yayınlanıyor ve çok yakında final yapacak.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 60. Bölümde Final Yapıyor

Show Tv’nin cumartesi akşamlarının eğlenceli ve romantik dizisi Kuzey yıldızı İlk Aşk final yapmaya hazırlanıyor. İki sezondur ekranda olan dizi için kanal ve yapım şirketi final kararı aldı. Son olarak 57. Bölümü yayınlanan ve 3 Nisan akşamı 58. Bölümüyle ekrana gelecek olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın 60. Bölümle birlikte final yaparak seyirciye veda edeceği öğrenildi. Bu haberin duyulması ile dizinin müdavimleri bir anda büyük bir endişeye kapılırken yapım şirketini ve kanalı mesaj bombardımanına tutmaya başladılar. Özellikle bu sezon başında reyting düşüklüğü yaşayan ancak daha sonra toparlanmasına rağmen liderliği TRT 1’de ekrana gelen Gönül Dağı’na kaptıran Kuzey Yıldızı’nda devamlı aynılaşan bir hikaye belli bir seyirci grubunu diziden vazgeçirmişti.

Kuzey Yıldızı’nda Neler Olacak?

Son olarak 57. Bölümü ekrana gelen ve burada Yıldız’ın dünyaya gelecek bebeğinin cinsiyetinin erkek olduğunun anlaşıldı bölümde ayrıca Yıldız ile Kuzey arasında her zaman yaşanan atışmalardan biri daha yaşanmıştır. Öbür taraftan Kuzey’in kızı Feride için diziye yeni dahil olan Adanalı İbrahim karakteri ile Ordulu Mete arasındaki yarış da oldukça heyecanlı anlara sahne oldu. Dizinin son bölümlerinde ise hikayenin toparlanması ve Kuzey ile Yıldız’ın bebeklerinin dünyaya gelmesi ve çiftin ve çevrelerindeki insanların mutlu bir şekilde finale gitmesi bekleniyor.

02-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar