Şafak Pekdemir Barış Akarsu Filminde

Şafak Pekdemir Barış Akarsu Filminde
28 yaşında trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Rock Müziğin ünlü ismi Barış Akarsu’nun hayatını anlatan filmde güzel oyuncu Şafak Pakdemir en yakın arkadaş olarak rol alacak.

Sinema dünyasında biyografi türü filmler şu sıralar oldukça rağbet görüyor. Yaşadığı zamanda oldukça ünlü olan ve sevilen kişilerin öldükten sonra çekilen ve hayatlarının önemli anlarını anlatan filmler sinema seyircisi tarafından da çokça merak ediliyor ve bu filmler gişe hasılatında büyük başarılar yakalıyor. Son olarak Bergen Filmi milyonlarca izlenmiş ve gişede rekor hasılat elde etmişti. Halen birçok biyografi filminin hazırlıkları sürerken bu filmlerden birini de henüz genç yaşında bir trafik kazası sonrası hayatını kaybeden müzik dünyasının sevilen ismi Rock Müzik şarkıcısı Barış Akarsu’nun hayatı oluşturuyor. 4 Temmuz 2007 yılında geçirdiği bir trafik kazası sonrası hayata veda eden ünlü şarkıcının hayatını anlatan film Fikri Harika Prodüksiyon tarafından hazırlanıyor. Filmin şu sıralar cast çalışmaları devam ediyor.

Şafak Pakdemir Yakın Arkadaş Rolünde

Fikri Harika Prodüksiyon tarafından hazırlıkları süren ve yakında sete çıkacak olan Barış Akarsu’nun hayatını anlatacak filmin cast çalışmaları devam ediyor. Rock müziğinin sevilen ismi olan ve 28 yaşında hayata veda eden ünlü şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatının anlatılacağı film için birbirinden ünlü isimlerle anlaşmalara deva ediyor. Barış Akarsu’yu İsmail Ege Şaşmaz’ın canlandıracağı filmde ünlü şarkıcının en yakın arkadaşlarından birini ise adını Yasak Elma dizisi ile duyuran ve bu yapımla büyük çıkış yakalayan güzel oyuncu Şafak Pakdemir canlandıracak. Mert Dikmen ve Can Anar tarafından kaleme alına filmin yönetmen koltuğunda Hakan Yonat oturacak. Filmde İsmail Ege Şaşmaz ve Şafak Pakdemir’e ek olarak barış Akarsu’nun sevgilisi rolünde Aslı Berberoğlu da yer alacak. Filmin çekimlerine çok yakında başlanması planlanıyor.

Şafak Pakdemir Kimdir?

Yasak Elma dizisi ile adını duyuran ve bu diziyle büyük başarı yakalayan ünlü oyuncu Şafak Pakdemir 19 Haziran 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyuncu olmaya karar veren Şafak Pakdemir bunun için oyunculuk eğitimini Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun olan Şafak Pakdemir daha sonra setlerde yer almaya başlamıştır. Ünlü oyuncu bugüne kadar, Yasak Elma, Asla vazgeçmem, Leyla İle Mecnun, Şüphe ve Türk Malı dizilerinde yer almıştır.

26-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar