Sadakatsiz Dizisinde Önemli Kararlar Alındı

Sadakatsiz Dizisinde Önemli Kararlar Alındı
İkinci sezonu ile ekranlara büyük bir ses getirerek dönüş yapan Sadakatsiz dizisinde yeni kararlar alındı. Ekibe dahil olan Berkay Ateş dizideki heyecanı arttırdı.

Doctor Foster dizisinden Bir uyarlama olarak ekranlara geçen yıl gelen Sadakatsiz büyük bir ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Yeni sezona yeni karakterler ve kararlar ile başlayan sadakatsiz Kanal D ekranlarının en sevilen yapımlarından biri olarak yayın hayatına devam ediyor.

Kanal D ekranlarına yeni sezonu 32 bölümü ile dönüşü çok konuşuldu. Sadakatsiz dizisi 32. yeni bölümü çarşamba akşamı seyircisi ile buluştu. Gecen sezon olduğu gibi bu sezon da  en başarılı reytingleri elde etmeyi başardı. Başarılı kadrosu ile ekranlarda yeni sezonda yerini alan Sadakatsiz hız kesmeden devam ediyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı  Sadakatsiz  dizisinin güçlü şekilde geri dönmesi tüm ekibi mutlu etti.

 Doctor Foster dizisinden uyarlanarak seyircisine kavuşan Sadakatsiz, her gecen gün yeni bir başarıya imza atarak devam ediyor. Sadakatsiz güçlü ilerleyişi ile dizinin orijinalinin bile önüne geçmeyi başardı. Reytinglerde yerini başarılı bir şekilde koruyan Sadakatsiz dizsinin  İspanya’da yayınlanması ve reytinglerinin yüksek oluşu önemli başarıydı.

Çukur dizisi ile hafızalara kazınan ve daha sonra Alev Alev dizisinde rol alan ünlü oyuncu Berkay Ateş ise  İkinci sezonda diziye dâhil olması seyirci tarafından heyecanın daha da çok artmasına neden oldu. Ünlü oyuncu Berkay Ateş'in başarılı oyunculuk performansı ile dâhil olması tam not aldı. Berkay ateş Sadakatsiz dizisinde Aras karakterine hayat verecek. Sezona damga gibi vuracak gelişi hikâyede değişimlere neden olacak gibi görünüyor.

Başarılı bir ekip ile ekranlarda olan Sadakatsiz dizisinin senaristinin yeni kararı ise  Volkanı için artık yeni bir kriz dönemi başlayacak. Caner Cindoruk'un hayat verdiği Volkan karakterinin uğraşacağı yeni isim Berkay Ateş'in hayat verdiği Aras olacak…  Yeni bir düzen kurmaya çalışan Asya’nın hayatına dâhil olacak olan Aras gizemli bir şekilde ilerleyecek.

Diziye yeni dâhil olan Berkay Ateş'in Caner Cindoruk ile benzerliği dizi hayranlarının gözünden kaçmadı. Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, Sadakatsiz dizisi için yazısında “Gizemli adam geliyor… Tekirdağ yolunda Asya’nın yaptığı kazada ağır yaralanan gizemli adam onun hayatında yerini alacak. Volkan bu sezon onunla uğraşacak. Birbirlerine de hayli benziyorlar tip olarak. Sordum, gülerek “Tesadüf” dedi yapım tarafı. Berkay Ateş oynuyor. Sektörün karizmatik oyuncularından. Ev ahalisi Alev Alev’de gazeteci rolünde beğenmişti kendilerini. Bu arada Derin’i biraz sakinleştirelim. O kadar bağırmasın. Çok fazla histeri krizine giriyor.” diyerek yer verdi.

04-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar