Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz Yargı Dizisini Anlattı

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz Yargı Dizisini Anlattı
Bu sezon ilk kez seyirciyle buluşan ve Pazar akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı adlı dizi başarılısıyla seyircinin beğenisini kazandı.

Kanal D ekranlarında bu sezon başlayan ve Ay Yapım imzası taşıyan Yargı büyük ses getirdi. Dizinin oyuncu kadrosunda Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Arıcı, Arda Anarat ve Uğur Aslan yer alıyor. Dizi bir Cinayet Polis Amiri olan babanın oğlu ve bir savcı olan abinin kardeşi olan genç bir delikanlının ablası avukat olan genç bir kızın cinayet zanlısı olarak tutuklanmasını ve bunun hikayesini anlatıyor. Çınar, İnci’nin katil zanlısı olarak tutuklanırken öldürülen İnci’nin avukat olan ablası tarafından savunulmaktadır. Avukat Ceylin kız kardeşinin katil zanlısını savunurken aslında gerçek katilin ortaya çıkmasını istemektedir. Ancak kız kardeşinin Cinayet Polis Amiri olan Çınar’ın Babasıyla çıkan fotoğrafları Ceylin’in ve Çınar’ın abisi Savcı Ilgaz’ın bütün dünyasını yıkacaktır. Öbür taraftan cinayete kurban giden İnci ailesinden ve özellikle avukat olan ablasından pek çok şeyi saklamıştır. Savcı Ilgaz ve Avukat Ceylin bu davada hem aileleriyle hem de birbirleriyle sınanacaklardır. Dizinin kahramanları Avukat Ceylin ve Savcı Ilgaz diziyi anlattılar.

Kaan Urgancıoğlu: Ceylin’in Yerinde Olmak İstemezdim

Dizide Savcı Ilgaz karakteriyle seyirci karşısına çıkan Kaan Urgancıoğlu gerçek hayatta Ceylin’in yerinde olmak isteyip istememesi sorusuna “o durumdaki bir insanın sağlıklı karar verebileceğini düşünmüyorum. Böyle bir şeyi düşünmesi bile çok zor. Ancak o durumda kardeşimin katilinin ortaya çıkması için ben de elimden geleni yapardım, aynı Ceylin’in şu an hikayede yaptığı gibi” ifadelerini kullandı. Pınar Deniz ise canlandırdığı Ceylin karakteriyle ilgili olarak “Ceylin’in yerinde olsaydım kesinlikle şüphelinin avukatı olurdum. Çünkü bir şekilde işin içinde neler olup bittiğini öğrenmek isterdim ve dışarıda kaldığımda bu bilgilere ulaşamazdım” ifadelerini kullandı.

Pınar Deniz: Suçluyu Adalete Teslim Ederdim

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar deniz kendilerini Savcı Ilgaz’ın yerine koyarak gerçek hayatta nasıl davranacakları anlattılar. Kaan Urgancıoğlu Savcı Ilgaz için “böyle bir durumda belki bir eylemde bulunmak bile zorlaşabilir ve insan kabuğuna çekilip beklemeyi seçebilir” derken Çınar’ın olay yerinde bulunan hırkasıyla ilgili olarak da “Ilgaz’ın savcılık tecrübesi sebebiyle kardeşinin böyle bir kanıtı orada bırakmayacağına olan güveninden dolayı da hırkanın incelenmesini istediğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Pınar Deniz ise “belki olay bir şekilde netleşene kadar ben de delil saklayabilirdim ama asla kardeşimi kayırmazdım. Eğer suçlu olduğunu bilseydim adalete teslim ederdim” ifadelerini kullandı. Yargı her Pazar akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

04-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar