Yalnız Kurt dizisi yayın tarihi belli oldu!

Yalnız Kurt dizisi yayın tarihi belli oldu!
Deli Yürek, Kurtlar Vadisi gibi fenomen dizilerle adını unutulmazlar listesine yazdıran Osman Sınav, Atv ekranlarında ses getirecek yeni bir diziye daha başlıyor.

Pars Kiraz Operasyonu, Deli Yürek, Kurtlar Vadisi gibi fenomen yapımlara imza atarak Türk televizyon tarihine adını altın harflerle yazdıran Osman Sınav’ın yeni dizisi Yalnız Kurt’un yayın tarihi belli oldu. Dizi severler merak ve heyecanla araştırıyor, Atv ekranlarında yayınlanacak olan Yalnız Kurt dizisi ne zaman yayınlanacak? Oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Tüm detaylarıyla Yalnız Kurt hakkındaki bilgiler haberimizde.

Yalnız Kurt dizisi yayın tarihi belli oldu!

Deli Yürek, Kurtlar Vadisi gibi fenomen dizilerle adını unutulmazlar listesine yazdıran Osman Sınav, Atv ekranlarında ses getirecek yeni bir diziye daha başlıyor. Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu Yalnız Kurt dizisi 28 Ocak Cuma günü ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Cuma akşamlarına damga vurması beklenen Yalnız Kurt dizisi, yeni sezonda adından söz ettirecek. Tanıtımıyla büyük ilgi gören, afişiyle merak uyandıran dizi, aksiyon dozu yüksek birinci bölümüyle 28 Ocak Cuma günü Atv ekranlarında yayınlanacak.

Yalnız Kurt oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Cihan Ünal, Damla Colbay ve Murat Han’ın başrolünü üstlendiği Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosunda Hasan Deniz Yaran, Kürşat Alnıaçık, Polat Bilgin, Gökhan Soylu, Deniz Evin ve Yaprak Medine gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Yapımını Sinagraf'ın, yapım süpervizörlüğünü Yusuf Ömer Sınav'ın üstlendiği Yalnız Kurt dizisinin özgün senaryosunu Murat Koca ve Ali Alper Erze kaleme alıyor.

Yalnız Kurt dizisi konusu nedir?

Sürükleyici hikayesiyle Türk izleyicinin daha şimdiden meraklandıran dizi, toplumsal kırılmaların ışığında iyilerle kötüler arasında amansız mücadeleyi ve yakın dönem karanlık noktaları anlatıyor. Kuruluş Osman ve Destan gibi tarihi dizilerle TRT1’den sonra en çok izlenen kanal olan Atv’de yayınlanacak olan Yalnız Kurt, acımasız küresel güç Golyat ve ona direnen vatanseverlerin mücadelesini ekrana taşıyor. Harita üzerinde ülkelerin sınırlarını değiştiren, uyduruk darbelerle kendisine tabi olmayı reddeden hükümetleri alaşağı eden Golyat, en çok değer verdiği Türkiye’de de varlığını sürdürmektedir. Ekonomiyi elinde tutan muazzam gücüyle kendi yandaşı kukla hükümetlerle dünyayı yöneten Golyat, etnik ayrımcılığı körükleyerek iç karışıklıklar çıkarmakta ve tüm dinleri kullanarak herkesi aldatmaktadır. Taşeron terör örgütleriyle Türkiye'nin geçmiş dönem darbeleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarında birinci dereceden sorumlu olan Golyat hedefine doğru gittiğini zannetmektedir. Ta ki gerçek vatanseverlerin çıkıp dur diyeceği güne kadar.

20-01-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar