Sadakatsizin Ali'si Alp Akar'ın Yeni Projesi Belli Oldu

Sadakatsizin Ali'si Alp Akar'ın Yeni Projesi Belli Oldu
TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Cennet’in Çocukları dizisine setlerin çok yakından tanıdığı genç ve yetenekli bir isim olan Alp Akar dahil oldu.

Yeni sezonun başlamasıyla birlikte pek çok oyuncu yeni dizilerde ya da devam eden dizilerin kadrolarında yeni karakterlerle seyirci karşısına çıkmaya başladı. Yeni başlayan pek çok dizide kendisine rol bulan oyunculardan biri de geçtiğimiz iki sezon boyunca Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Ali karakterini canlandıran genç oyunculardan Alp Akar oldu. Genç oyuncu Alp Akar sezona yeni başlayacak olan ve TRT 1’in yeni dizisi Cennet’in Çocukları’nda yer alacak. Yakın zamanda sete çıkacak ve çekimlere başlayacak olan Cennet’in Çocukları TRT 1 ekranlarının yeni sezondaki ağır toplarından biri olacak.

Alp Akar Yusuf Karakterine Hayat Verecek

Gold Film tarafından TRT 1 için hazırlanan ve şu sıralar yoğun bir şekilde cast çalışmalarını tamamlamaya çalışan Cennet’in Çocukları dizisine yeni bir ünlü isim daha katıldı. Şu ana kadar kadrosunda yer alan oyuncuların isimleriyle dikkatleri çeken Cennet’in Çocukları’na genç oyunculardan Alp Akar Yusuf karakteri olarak dahil oldu. Gold Film tarafından hazırlanan dizide Alp Akar Bihter Dinçel’in canlandıracağı Birsen’in oğlu Yusuf karakterine hayat verecek. Yönetmen koltuğunda serdar Gözelekli’nin oturduğu ve Vilmer Özçınar ile Ayla Hacıoğulları’nın kaleme aldığı Cennet’in Çocukları dizisinin oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Mesut Akusta, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Bihter Dinçel, Dilara Aksüyek ve Cemal Toktaş gibi ünlü isimler yer almaktadır. Merakla beklenen dizinin çekimleri kısa zaman içinde başlayacak ve dizi Ekim ayı sonlarında seyirciyle buluşacak.

Alp Akar Kimdir?

Son dönemin genç oyuncuları arasında yer alan ve son olarak Kanal d ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Ali karakterine hayat veren bu karakteri başarıyla canlandıran yetenekli oyuncu Alp Akar 27 Şubat 2006 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Halen öğrenimine devam eden genç oyuncu küçük yaşlardan itibaren setlerde yer almış ve bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Alp Akar’ın rol aldığı yapımlar arasında, Canım Ailem, Geniş Aile, Umutsuz Ev Kadınları, Hayat dediğin, Vicdan, Kertenkele, Çifte Saadet, Güldüy Güüldüy Show, Vatanım sensin, Bizim Hikaye, Payitaht Abdülhamit ve sadakatsiz adlı yapımlar yer almaktadır.

28-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar