Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezer’den Flaş Açıklamalar

Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezer’den Flaş Açıklamalar
Sadakatsiz dizisinin güzel karakteri Derin’i canlandıran başarılı oyuncu Melis Sezen kendisi ve canlandırdı karakterle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Şu sıralar Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelen ve seyircinin ilgi ve beğeniyle takip ettiği ülkemizdeki uyarlama dizilerden biri olan Sadakatsiz son bölümlerde oldukça heyecanlı bölümlerle ekrana geliyor. Aldatılan bir kadının hikayesinin anlatıldığı Sadakatsiz bu sezonun dikkat çeken ve çarpıcı yapımlarından biri. Dizide başarılı bir oyunculuk sergileyen ve Derin karakteriyle her kesimin beğenisini kazanan güzel oyuncu Melis Sezen bir gazeteye verdiği röportajda birbirinden ilginç ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. Melis Sezen özel hayatından oyunculuğa ve Derin karakterine kadar pek çok konuda açıklamalarda bulundu. Güzel oyuncunun birbirinden çarpıcı ve dobra açıklamaları magazin basınında ve sosyal medyada kendisine geniş yer buldu.

Oyunculuğa Nasıl Başladı

Güzel oyuncu Melis Sezen henüz ilkokul yaşlarındayken öğretmeninin tavsiyesiyle oyunculuk eğitimleri almaya başladığını ifade ederek “ilkokul beşinci sınıftayken drama dersimiz vardı. Öğretmenim bu kız tiyatroya başlasın deyince annem her hafta sonu beni Silivri’den Cihangir’deki Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne getirip götürdü. Bu yolda en büyük destekçim oldu. Lisede de tiyatroya devam ettim, üniversitede kamera arkasını öğrenmek istediğim için bu bölümü seçtim” ifadelerini kullandı. Güzel oyuncu halen Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz Dizisinde canlandırdığı Derin karakteri ile ilgili olarak “ben Derin’in kötü olduğuna inanmıyorum. Zaafları var ve duygularına yenik düşüyor. Kabul ediyorum, yanlış bir pozisyonda ve kötü olarak algılayabileceğimiz biri. Ama iç dünyasında kötü değil, bile isteye kötülük yapmıyor. Yuva yıkanın yuvası olmuyor. Zaten Volkan bence ilişkisinin en başından beri hem Derin’i hem Asya’yı ikisini de seviyorum diyerek aldatıyor” ifadelerini kullandı.

Başına Neler Geldi?

Güzel oyuncu canlandırdığı karakterlerle ilgili sokaktan aldığı tepkileri de büyük bir keyifle anlatıyor. Melis Sezen bununla ilgili olarak “başlarda derin’e kızgınlıklarını söyleyenler olsa da dizi ilerledikçe beni Melis olarak sevmeye başladılar. Bunu oyunculukla başardığım için gurur duyuyorum. Benim en önemsediğim şey mesleğimde yol almak, yaptığın şeyin takdir görmesi” ifadelerini kullandı. Melis Sezen ayrıca aldığı en sert tepkiyi de itiraf etti ve “bir kere yüzüme tükürmüşlerdi. Ama o siyah İnci dizisindeki rolüm yüzündendi. Şimdi sert tepkiler sosyal medyadan geliyor. Bazen Derin ve Melis’i karıştırıyor, ben gerçekten derin’mişim gibi davranıyorlar. Ama takılmıyorum. Mesleğimin getirdiklerinden biri” ifadelerini kullandı.

04-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar