Saba Tümer Kahkahasını Sattı

Saba Tümer Kahkahasını Sattı
Dünyada bir ilk gerçekleşti ve ünlü sunucu Saba Tümer dillere destan olan o meşhur kahkahasını sosyal bağışlarda kullanılmak üzere 90 bin liraya sattı.

Sonunda bu da oldu. Magazin dünyası bugüne kadar pek çok şeye şahit oldu, pek çok ilginç, ilk ve tuhaf şeyler yaladı ama bu son yaşanan artık yok dedirtti. Televizyonların güzel ve başarılı sunucusu sosyal medyanın en bilindik ve sosyal isimlerinden biri ve tabii ki magazin dünyasının en popüler ünlülerinden Saba Tümer yaptığı ile magazin ve sosyal medyaya damgasını vurdu. Ünlü ve güzel sunucunun hiç eksik olmayan kahkahası ve o şen gülüşünü bilmeyen yoktur. Her zaman insanı şevke getiren ve coşturan o kahkaha sonunda satıldı. Evet yanlış okumadınız ünü isim Saba Tümer dillere destan olan o meşhur kahkahasını sattı. Bu nasıl olur mu diye sormayın oldu. Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ilk Twit, ilk resim, ilk mesaj derken şimdi de kahkaha satıldı. Ünlü sunucu Saba Tümer kendisiyle özdeşleşen ve dillere destan olan kahkahasını tam 90 bin TL karşılında sattı.

Kahkahasını 90 Bin Liraya Sattı

Televizyonların ünlü sunucusu ve magazin dünyasının ünlü ismi Saba Tümer’in her platformda her an duymaya alıştığımız o kocaman ve şen kahkahası satıldı. Ünlü sunucu Saba Tümer sosyal medya hesabından duyurduğu ilginç olayla ilgili olarak “Dünyada bir ilk! Kahkaham nft olarak rekor bir fiyata satıldı. Sevgili İzzet Pinto 90 bin TL ödedi. Bende parayı eşit olarak Darüşşafaka Tohum Otizm Vakfı ve 10 bin fidanla Kahkaha Korosu yaptırmak için bağışlıyorum. Bağışlar gerçekleşince dekontları story bölümünden paylaşacağım” ifadelerini kullandı. Dünyada bir ilk olan kahkaha satma olayını böylece hak ettiği bir kahkaha gerçekleştirmiş oldu. Ünlü sunucu Saba Tümer’in sık sık duymaya alıştığımız o şen kahkahası böylece sosyal bağışlarda kullanılmak üzere 90 bin liraya satılmış oldu.

NFT Nedir?

Ünlü isim Saba Tümer’in kahkahasını 90 bin liraya nft olarak sattığını duyurmasının ardından pek çok kişi nft’nin ne olduğunu araştırmaya başladı. NFT; içerisinde resim, ses dosyası, video veya fiziksel bir varlığın dijital karşılığının kanıtını bulunduran benzersiz dijital varlık olarak tanımlanmaktadır. Yaygın olarak dijital sanat eserleri için kullanılan NFT interaktif oyun öğeleri ve spor koleksiyon kartları gibi farklı kullanım alanı da bulunuyor. Blockhain teknolojisinin beraberinde getirdiği büyük yeniliklerden biri olan NFT, dijital varlıkların Blockhain ile imzalanarak kripto para birimleriyle satılması anlamına geliyor.

04-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar