Camdaki Kız dizisinden yeni görüntüler

Camdaki Kız dizisinden yeni görüntüler
Kendine bir yoldaş arayan iki gencin evlilik masasında buluştuğu bu ilişki, iki yaralı gönlü tedavi edecek mi? Arayış içindeki ikili masallardaki gibi bir aşk yaşayabilecek mi?

Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun paylaştığı Camdaki Kız dizisinden gelen yeni görüntüler dizi severleri heyecanlandırdı. İyi bir ikili olması beklenen Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun dizi pozları yayınlandı ve izleyiciler tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. İzleyici merak ediyor, masallardaki aşk yaşanacak mı? Şimdi detaylar

Camdaki Kız dizisinden yeni görüntüler

İstanbullu Gelin, Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı gibi psikolojik ve fantezi dizilerin esin kaynağı olan Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisi Perşembe günlerine damga vurmaya hazırlanıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizinin yapımını OGM Pictures üstlendi. Camdaki Kız dizisinin başrol oyuncuları Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu dizi severler için kamera karşısına geçti. İlk bölümden kareler paylaşan ikili dizide Nalan ve Sedat karakterlerini canlandırıyor.

Camdaki Kız’a özel yapılan çekimden yeni kareler yayınlayan başarılı oyuncular, gerçek bir aşk hikayesini anlatıyor. Bu sezon moda olan psikolojik temalı dizilerden olan Camdaki Kız bu alanda dizisi olmayan Kanal D’nin iddialı yapımlarından biri olabilir. Burcu Biricik, dünyalar güzeli ve saf bir genç kız olan Nalan karakterine can verirken Feyyaz Şerifoğlu ise Koroğlu şirketlerinin şımarık ve asi veliahdı Sedat rolünü üstleniyor.

Camdaki Kız konusu nedir?

Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı, Nadim Güç’ün yönettiği Camdaki Kız, ekrana “Masallardaki aşkı yaşayacaklar mı?” sloganıyla geliyor. Ekranlarda tanıtımı dönen Camdaki Kız bu yıl trend olan psikolojik gerilim türü olarak karşımıza çıkıyor. Nalan iyi huylu, çabuk kırılgan, naif ve çok güzel bir genç kadındır. Sedat ise babasının sahibi olduğu Koroğlu şirketinde mimarlık yapan şımarık bir adamdır. Babası tarafından sırf adam olsun, kendin çekidüzen versin diye zorla evlendirilmek istenen Sedat, hiçbir şeyden haberi olmayan zavallı Nalan ile karşılaşır. Bu karşılaşma kesinlikle tesadüf değil kaderin zorladığı bir kader ortaklığıdır. Yolları kesişen ikili, kendilerini aniden evlilik arifesinde bulur.  Kendine bir yoldaş arayan iki gencin aniden evlilik masasında buluştuğu bu ilişki, iki yaralı gönlü tedavi edecek mi? Çoktandır arayış içinde olan ikili masallardaki gibi bir aşk yaşayabilecek mi? Yoksa onları bugüne kadar hiç hayal etmedikleri bir karanlık mı bekliyor?

05-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar