Sadettin Saran’dan Gençlere Çağrı

Sadettin Saran’dan Gençlere Çağrı
Magazin ve spor dünyasının tanınmış isimlerinden olan ünlü işadamı Sadettin Saran kendi yaşadıklarını anlattığı kitabının toplantısında gençlere çağrıda bulundu.

İş, spor ve magazin dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan ve zaman zaman magazin basını ve zaman zaman da spor basınında yer alan ünlü isimlerden Sadettin Saran geçtiğimiz günlerde yayınlanan kitabının basın toplantısında gençlerle bir araya geldi ve açıklamalarda bulundu. 13.baskıya giren İçindeki Dağı Aş adlı kitabının söyleşi ve okur toplantıları organizasyonunda özellikle gençlere yönelik ifadelerde bulunan ünlü isim kitabının gençlere faydalı olmasını diledi. Kitabından elde edilen gelirin Darüşşafaka’ya verildiğini belirten ünlü isim zaman zaman da Fenerbahçe Spor kulübüyle ilgili açıklamalarıyla gündeme geliyor. Aynı zamanda bir medya şirketi olan Sadettin Saran kitabı dolayısıyla gençlerle buluşmasında önemli açıklamalarda bulundu.

İçindeki Dağı Aş

Magazin basını ve spor dünyasının ünlü isimlerinden işadamı Sadettin Saran’ın 13.baskıyı gerçekleştiren kitabı İçindeki Dağı Aş için okur sohbetleri devam ediyor. Gençlerle bir araya gelen ünü isim açıklamalarında gençlere çağrıda bulundu ve kitabı için konuştu. Sadettin Saran “çok ilgi var, inşallah faydamız oluyordur. Kitapta yaşadıklarımızı anlattık. Bir başarı hikayesi değil, yaşanmışlıklar, tecrübeler ve hatalar. İnşallah iyi olacak gençler için. Mutluyum, gelirleri Darüşşafaka’ya gidiyor zaten. Darüşşafa’ya bir faydamız dokunuyorsa ne mutlu bize” ifadelerini kullandı. Ünlü isim kitabımda özellikle gençlere yönelik tecrübelerini dile getirdiğini ve bunlardan gençlerin faydalanmasını istediğini belirtti.

Sadettin Saran Kimdir?

Magazin ve spor dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan ve koyu Fenerbahçe taraftarlığı ile sık sık gündemde yer alan ünlü isim Sadettin Saran 30 Ağustos 1964 yılında dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitiminin ardından Amerika’da üniversite eğitimini tamamlayan ünlü isim bir süre T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığında çalışmıştır. Daha sonra Saran Holdingi kuran Sadettin Saran dünyada tanınmış pek çok markanın Türkiye temsilciliğini üstlenmiştir. Bir dönem Fenerbahçe Futbol kulübünde yöneticilikte yapan Saran ayrıca bir dönemde Hülya Avşar’la birlikte bir aşk yaşamıştır. Saran Holding bünyesinde pek çok şirketi olan Sadettin Saran’ın ayrıca medya alanında pek çok kuruluşu da bulunmaktadır. Ünlü isim S Sport, Radyospor, Radyo Müzik, Radyo Trafik ve Ajansspor spor portalı’nın da sahibidir.

09-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar