Sadettin Saran'ın Acı Günü

Sadettin Saran'ın Acı Günü
Magazin dünyasının ve medya sektörünün ünlü isimlerinden eski Fenerbahçe yöneticilerinden Sadettin Saran’ın babası Özbek Saran hayatını kaybetti.

Son günlerde magazin, oyuncu ve ünlüler dünyasından peş peşe ölüm haberleri basın yayın organları, magazin sayfaları ve internet haber sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında yer alıyor. Peş peşe gelen bu ölüm haberleri bu kişilerin aileleri, sevenleri ve takipçilerini derinden üzerken dün yine bir ölüm haberi geldi. Bir zamanlar Fenerbahçe Kulübünde yöneticilikte yapan ve medya sektöründe de faaliyet gösteren Sadettin Saran’ın babası hayata veda etti. 87 yaşında hayata veda eden Sadettin Saran’ın babası Özbek Saran’ın cenazesi yine bugün aile kabristanının bulunduğu Ankara Cebeci Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Sadettin Saran’ın Babası Özbek Saran Hayatını Kaybetti

Magazin sayfalarında adı sık sık haberlere konu olan ünlü işadamı ve medya patronu Sadettin Saran’ın 87 yaşındaki babası Özbek Saran hayatını kaybetti. Ankara’da yaşayan Özbek Saran’ın İstanbul’da yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar sebebiyle hayatını kaybetmesi dolayısıyla Saran Group’tan bir bilgilendirme yapıldı. Yapılan bilgilendirmede “Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sadettin Saran, Yönetim Kurulu Üyemiz Kenan Saran ve kardeşleri Sadun Saran ve Sinan Saran’ın sevgili babası, değerli büyüğümüz Özbek Saran’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhuma Tanrı’dan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm Saran Group Ailesine sabır dileriz. Başımız sağ olsun” ifadeleri kullanıldı. Ünlü isim Sadettin Saran’ın babasının cenazesi defnedilmek üzere Ankara’ya gönderildi.

Özbek saran Toprağa Verildi

Magazin ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden olan ve adı sık sık magazin basınında yer alan ünlü iş adamı ve medya patronu Sadettin Saran’ın babası Özbek Saran dün İstanbul’da 87 yaşında hayata veda etmişti. Ünlü iş adamının babasının cenazesi toprağa verilmek üzere aile kabristanının bulunduğu Ankara’ya gönderildi. Ünlü isim sadettin Saran’ın babasının cenazesi Kocatepe Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye Özbek Saran’ın ailesi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, oyuncu Hülya Koçyiğit ve çok sayıda kişi katıldı. Babaları Özbek Saran’ı kaybeden Sadettin Saran ve kardeşlerinin cenaze defin sırasında oldukça üzgün oldukları gözlendi. Daha sonra Sadettin Saran ve ailesi taziyeleri kabul etti.  

29-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar