Şafak Sezer: Bir Daha O İsimlerle Çalışmam!

Şafak Sezer: Bir Daha O İsimlerle Çalışmam!
Ünlü komedyen ve oyuncu Şafak Sezer Kutsal damacana adlı filmde birlikte rol aldıkları Ersin Korkut ve Büşra Pekin’e sert ifadelerle yüklendi! İşte detaylar!

Son günlerde ünlülerin birbirinin canlı yayınlarına katılmaları moda oldu. Ünlü komedyen ve oyuncu Şafak Sezer’de yine ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın instagram hesabından yaptığı canlı yayına katıldı. Şafak Sezer yayın sırasında Serdar Ortaç’ın sorularını cevaplandırırken konu Şafak Sezer’in başrolünde oynadığı ve üç film olarak hazırlanan Kutsal Damacana filmine geldi. Şafak Sezer Kutsal Damacana filminde birlikte rol aldığı Ersin Korkut ve Büşra Pekin ile ilgili sorulan soruya dobra dobra cevap verdi. Şafak Sezer rol arkadaşlarına kırgın olduğunu ifade ederken oldukça sert bir şekilde sitemde bulundu ve iki isimle ilgili olarak bir daha o isimlerle çalışmam dedi. İşte detaylar!

Bir Daha O İsimlerle Çalışmam!

Şafak Sezer Serdar Ortaç’ın instagram hesabından yaptığı canlı yayına konuk oldu. Yaklaşık bir saat süren yayın sırasında oldukça eğlenceli anlar geçiren ikili takipçilere keyifli anlar yaşattı. Serdar Ortaç’ın sorularına cevap veren Şafak Sezer Kutsal damacana Filminde birlikte rol aldığı iki oyuncu arkadaşı için oldukça sert ifadeler kullandı. Şafak Sezer “İlk başrolüm, çok güzel bir film, hayatımdaki en güel film. Ömrümün en çok enerjisini buraya verdim” diye Kutsal Damacana filminden bahseden Sezer daha sonra şöyle devam etti. “Ne kadar acı bir şey. Ersin Korkut ve Büşra pekin bir kere bile Kutsal Damacana’da oynadıklarını söylemediler. Büşra pekin ve Ersin Korkut’la hayatları boyunca bir daha çalışmam. Hiçbir zaman, asla” ifadelerini kullandı.

Çok İyilik Yaptım!

Şafak Sezer iki çalışma arkadaşıyla ilgili olarak sözlerine “sette hiçbir kötülük olmadı, bir sebebi varsa yazıklar olsun. Onlara hayatları boyunca en güzel hediye verildi. Kutsal damacana’da oynadım diye insan CV’sine ekler. Acaba bir haksızlık mı yaptım, diye düşünüyorsun. Aksine çok da iyilik yaptım. Ersin tanınıyordu ama Büşra bu filmle şöhret oldu. Ersin’i Yılmaz Erdoğan’dan istedik. Büşra ve Ezgi (Mola) geliyordu. Yapımcı abimiz Büşra’yı oynatsana dedi. Ben bu kafayı anlamıyorum. Bir film çektikten sonra başka bir havaya bürünen gençleri anlamıyorum. Kendilerini kral sanıyorlar. Sonra sana laf atmaya kalkıyorlar. Sanıyorlar ki kulağımıza gelmiyor. Bu alem haksızlık yapılmaya, ihanete gelmez” ifadelerini kullandı.

20-05-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar