Yürek Çıkmazı'nın Yayın Tarihi Belli Oldu

Yürek Çıkmazı'nın Yayın Tarihi Belli Oldu
TRT 1 ekranlarında yayınlanacak ve Gold Film tarafından hazırlanan iddialı dizi Yürek Çıkmazı 1 Kasım Salı akşamından itibaren yayına başlıyor.

Televizyon ekranlarında yeni dizilerin başlaması artık belli bir zamana göre ya da sezona göre yapılmıyor. Eskiden eylül ve ocak sezonunda başlayan diziler şimdilerde hazır oldukları her an ekrana geliyor. Kanallar erken finalle yayın akışından çıkardıkları yapımların terine hazırlanan yeni dizileri yayın akışına koyuyor ve seyircinin beğenisine sunuyor. Bugünlerde kanallarda peş peşe yeni diziler ekrana gelmek için gün sayarken bu dizilerden birini de TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan iddialı yapım Yürek Çıkmazı oluşturuyor. Gold Film tarafından hazırlanan ve ünlü yazar Atike Hınçlıer’in aynı adlı romanından televizyon uyarlanan Yürek Çıkmazı birbirinden ünlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle merak uyandırıyor. Geçtiğimiz haftalarda çekimlere başlayan dizinin yayınlanacağı tarih belli oldu ve dizi seyirciyle buluşmak için son saymaya başladı.

Yürek Çıkmazı 1 Kasım’da TRT 1’de

Gold Film tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dram türündeki dizi Yürek Çıkmazı’nın yayın tarihi belli oldu. Atike Hınçlıer’in aynı adlı romanından uyarlanan ve Serdar Gözelekli’nin yönetmen koltuğunda oturduğu Yürek Çıkmazı’nın yayın tarihi 1 Kasım olarak belirlendi. Salı akşamları ekrana gelecek dizinin yayın tarihini duyuran TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “bilseniz ölmem ne uzun sürdü. Hayatı boyunca susmuş kadınların sesi olacak yeni dizimiz Yürek Çıkmazı yakında TRT 1 ekranlarında sizlerle buluşacak” ifadelerini kullandı.

Yürek Çıkmazı Oyuncu Kadrosu

Gold Film tarafından hazırlanan ve 1 Kasım Salı gününden itibaren seyirciyle buluşacak olan TRT’nin yeni dizisi Yürek Çıkmazı birbirinden ünlü isimlerden kurulu oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekiyor. Kumar ve buna bağlı sorunların bir aileyi ne hale getirdiği ve bir kadının ailesini korumak için verdiği mücadelenin hikayesini anlatan Yürek çıkmazı salı akşamları ekrana gelecek. İddialı dizinin castında ünlü isimler, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Ayça Bingöl, Dilara Aksüyek, Mesut Akusta, Bihter Dinçel, Cemal Toktaş, Erhan Alpay, Alp Akar, Eylül Ersöz, Güler Ökten, Ertuğrul Postoğlu, Aydan Şener ve Timur Ölkebaş yer alıyor. Yürek Çıkmazı 1 Kasım Salı akşamı ilk bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

24-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar