Şafak Sezer Lüks Villasını Satışa Çıkardı!

Şafak Sezer Lüks Villasını Satışa Çıkardı!
Ünlü oyuncu Şafak Sezer sahibi olduğu Büyükçekmece’deki ultra lüks villasını tam 9 milyon 700 bin lira karşılığında satışa çıkardı. İşte haberin detayları!

Ünlüler dünyasında sık sık haberlere konu olan ünlülerin oturdukları evler meraklıların ve sevenlerinin ilgisini her zaman çekmiştir. Normal bir vatandaşın rüyasında dahi göremeyeceği evlerde oturan ünlü isimlerin evleri ya da villaları da ister istemez ilgi çekiyor ve haliyle de haber konusu oluyor. Bu kimi zaman yeni bir ev alırken oluyor kimi zamanda ünlüler sahip oldukları satışa çıkarırken oluyor. Şimdiki haberimizin konusu da ünlü bir isim olan oyuncu ve komedyen Şafak Sezer’in lüks villasını satışa çıkarması ile ilgili. Ünlü isim Şafak sezer sahibi olduğu Büyükçekmece’deki ultra lüks villasını satışa çıkardı. Bir anda magazin basınında ve sosyal medyada gündem olan haber herkesin dikkatini çekti. İşte pek çok başarılı yapımda rol alan ve seyirci tarafından sevilen ir isim olan Şafak Sezer’in satışa çıkardığı villasıyla ilgili haberin detayları.

6 Banyolu Ultra Lüks Villa!

Pek çok filmde ve dizide rol alan ünlü komedyen ve oyuncu Şafak Sezer rol aldı yapımlarda gösterdiği performansla seyircilerin beğenisini kazanmış bir isim. Zaman zaman magazin basınında haberlere konu olan ünlü isim bu günlerde satışa çıkardığı villasıyla gündemde. Büyükçekmece Toskana Vadisinde 1.5 dönüm arazi üzerine kurulu 700 metrekarelik villada 7 oda, 2 salon ve 6 adet banyo bulunuyor. Ultra lüks villanın özellikle ağır dekorasyonu dikkat çekerken usta oyuncu bu villa için alıcılardan 9 Milyon 700 Bin Türk Lirası satış bedeli talep ediyor. 2011 yılında 7 Milyon 300 Bin Liraya aldığı villayı neden satışa çıkardığı hakkında açıklama yapmayan usta oyuncunun bu villanın dekorasyonu için anlaştığı mimarlık şirketiyle davalık oldu biliniyor.

10 Milyonluk Villa!

Pek çok yapımda başrollerde yer alan ve her oynadığı dizi ve filmde başarıdan başarıya koşan usta oyuncu Şafak sezer 2011 yılında satın aldığı ve dekorasyonu için büyük emek ve çaba harcadığı Büyükçekmece İlçesi Toskana vadisinde 1.5 dönüm arazi üzerine kurulu 700 metrekarelik villasını satışa çıkardı. 9 odası, iki salonu ve altı banyosu bulunan villanın satış fiyatı ise adeta dudak uçuklattı. Tam 9 milyon 700 bin liraya satışa çıkarılan villanın aidat ücretinin ise 2500 lira olduğu öğrenildi. Villasını neden satışa çıkardığı hakkında bilgi bulunmayan Şafak Sezer’in bu konuyla ilgili yakın bir zamanda açıklama yapması bekleniyor.

24-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar