Sağlık Bakanı'ndan Survivor 2020 Final Bölümüne Eleştiri!

Sağlık Bakanı'ndan Survivor 2020 Final Bölümüne Eleştiri!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Survivor 2020’nin İstanbul’da düzenlenen Final bölümünde meydana gelen tedbirsizliği uyararak eleştirdi. İşte detaylar!

Tv 8 ekranlarında son altı aydır adeta fırtınalar estiren ve tüm Türkiye’nin heyecan ve merakla takip ettiği yarışma programı Survivor 2020 büyük ve coşkulu bir final bölümüyle sezonunu tamamladı. Dominik Cumhuriyeti’nde çekilen ve son bölümü İstanbul’da gerçekleştirilen yarışmada büyük heyecan ve son dakikaya kadar da merak en üst safhada yer aldı. Yarışmanın final bölümünde Cemal Can ve Barış karşı karşıya geldi ve seyircinin SMS’leri ile Survivor 2020’nin şampiyonu Cemal Can oldu. Final bölümü büyük coşkuya ve heyecana sahne olurken ne yazık ki koronavirüs önlemlerini göz ardı etti ve bu durum da son 7 -8 aydır koronavirüsle amansız bir şekilde mücadele eden salık Bakanı Fahretin Koca’nın dikkatini çekti. Fahrettin Koca bu durumu affetmedi ve gereken eleştiri ve uyarıyı anında yaptı. İşte detaylar!

Bakan Koca’dan Survivor 2020’nin Finaline Uyarı ve Eleştiri!

Koronavirüs tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de amansız bir mücadele gerektiriyor. Sağlık Bakanı başta olmak üzere tüm sağlık çalışanları bu uğurda ellerinden geleni yapıyorlar. Sağlık bakanı Fahrettin Koca ve sağlık çalışanlarının tek isteği ise sosyal mesafeyi koruma, maske takma ve hijyene önem verme. Oysa reyting rekorları kıran Survivor 2020’nin finalinde özellikle sosyal mesafe ve maske yoğun bir şekilde ihlal edildi. Bu duruma kayıtsız kalmayan Sağlık Bakanı Koca resmi Twitter hesabından gereken uyarıyı yaptı. Koca paylaşımında Survivor 2020’nin final bölümünden görüntü paylaşarak “Survivor 2020 Final Programında, COVID – 19 tedbirlerine uyulmaması tepkilere yol açtı. Tepkiler haklı. Düğün yeri, Pazar yeri, dolmuş yeri uyarılarına show amaçlı ortamlar çok daha fazla dahil. Tedbirlere uymayan hayranlarla ünlüler gözden biraz izole olmalı” ifadelerine yer verdi.  Bakanın bu eleştiri ve uyarısı her kesimden büyük destek gördü.

Acun Ilıcalı’dan Jet yanıt!

Survivor Programı’nın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Survivor 2020 Final Bölümüne yaptığı uyarı ve eleştiriye cevap verdi. Sağlık Bakanının uyarı ve eleştirileri karşısında Ilıcalı Bakan Fahrettin Koca’nın Twitter mesajını alıntılayarak “Sayın Bakanım, canlı yayında istenmeden oluşan bir durum oldu. Bundan sonra dikkat edeceğimizden şüpheniz olmasın” ifadelerini kullandı. Böylece Sağlık Bakanı’nın her zaman ve her yerde bu tehlikeli virüsle mücadeleye devam ettiği görüldü.

19-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar