Şahsiyet dizisi yeni sezonda ilk iki bölümüyle birden Gain’de

Şahsiyet dizisi yeni sezonda ilk iki bölümüyle birden Gain’de
Dijital platformun güçlü aktörlerinden Gain ekranlarında buluşacak olan Haluk Bilginer'li Şahsiyet dizisinin ilk 2 bölümü birden yayanlanacak.

Şahsiyet dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? Şahsiyet dizisi konusu nedir? Şahsiyet dizisi kaç sene aradan sonra ekranlarda? Dizinin oyuncu kadrosunda hangi isimler var?  Şahsiyet dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde. İşte detaylar ...

Şahsiyet dizisi yeni sezonda ilk iki bölümüyle birden Gain’de

Şahsiyet dizisi 5 yıl aradan sonra kaldığı yerden devam ediyor. Dijital platformun güçlü aktörlerinden Gain ekranlarında buluşacak olan dizinin ilk 2 bölümü birden yayanlanacak. Agah Beyoğlu’nun heyecan uyandıran hikayesi bu sezon daha da şahsi bir hal alarak izleyenlerine bu sezon daha da ilginç hikayeler sunacak. İlk sezonda Alzheimer tehisi konulan ve unutmayı kendi adına bir fırsata çeviren emekli adliye memuru Agah Beyoğlu yeni sezonda kendini daha kişisel bir hesaplaşma içinde buluyor. İnsan doğasının karmaşıklığı ve insan belleği üzerinden adalet arayışının intikamın gölgesinde sorgulanması ele alınıyor.

Yeni sezon dizi oyuncuları

Haluk Bilginer’in devleştiği Şahsiyet dizisi 2. Fasıl’da oyuncu kadrosunu genişleterek macerasını sürdürüyor. Usta oyuncu Haluk Bilginer ve Erdal Özyağcılar’ın yanı sıra Cansu Dere, Şebnem Bozoklu, İlker Aksum, Nergis Öztürk, Recep Usta, Eda Şölenci, Necip Memili, Şehsuvar Aktaş, Nihal Koldaş, Ayşen İnci, Burhan Öçal, Ömer Duran, Erkan Taşdöğen, Feridun Koç, Salih Usta’nın yanısıra  Deniz Gökçer, Füsun Erbulak, Nurseli İdiz ve İzzet Günay gibi tecrübeli isimler de uzun bir aradan sonra Şahsiyet 2. Fasıl ile ekranlara dönüyorlar. Galası Hollywood’da yapılan ilk yerli yapım özelliğini kazanan Şahsiyet 2. Fasıl’ın yapımını Ay Yapım üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Onur Saylak’ın oturduğu Şahsiyet 2. Fasıl’ın senaryosunu Hakan Günday kaleme alıyor.

Haluk Bilginer bu diziyle Emmy’ye uzandı

İlk olarak 2018 yılında çekilen Şahsiyet dizisi dram, polisiye ve gerilim tarzında bir dizidir.İlk fasılında 12 bölüm olarak çekilen dizi oldukça ses getirdi.Agah Bey rolü ile Haluk Bilginer adeta efsaneleşti ve pek çok ödül aldı. Bunların en başında  Uluslararası Emmy En İyi Erkek Oyuncu Ödülü gelmektedir. Ülke çapından dünya çapına bir şöhreti getiren bu ödül Türk dizi ve sinema sektörü için de çok büyük bir motivasyon oldu.

13-11-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler