Şahsiyet dizisinin ikinci sezon kadrosuna yeni oyuncu

Şahsiyet dizisinin ikinci sezon kadrosuna yeni oyuncu
Şahsiyet dizisinin ikinci sezon hazırlıkları devam ediyor. Disney Plus'ta yayınlanacak dizinin kadrosuna kadrosuna genç oyuncu Eda Şölenci katıldı.

 

Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve ilk sezonu internet yayın platformu Puhu Tv’de yayınlanan ve büyük başarı sağlayan Şahsiyet dizisinin ikinci sezonu için hazırlıklar devam ediyor. Cast çalışmaları devam eden dizinin ikinci sezonu yine internet yayın platformu Disney Plus’ta yayınlanacak. Ay Yapım tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Kerem Çatay’ın üstlendiği senaryosunu Hakan Günday’ın kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda da Onur Saylak’ın yer aldığı başarılı dizi Şahsiyet’in yeni sezonda kadrosuna yeni isimler katılıyor. Dizide usta oyuncu Haluk Bilginer’in torunu karakteri ile seyirci karşısına çıkacak Recep Usta Deva karakterini canlandırırken bu karakterin partneri ise güzel ve genç oyuncu Eda Şölenci oldu. Eda Şölenci dizide Fatoş karakterine hayat verecek.

Şahsiyet ikinci sezon hazırlıkları devam ediyor

İnternet yayın platformu Puhu Tv’de yayınlanan Şahsiyet dizisi dizi tarihine adını yazdırmayı başaran yapımlardan biri oldu. Başarısıyla ve elde ettiği ödüllerle büyük ses getiren dizinin başrolünde usta oyuncu Haluk Bilginer yer alırken dizide birbirinden ünlü başka isimlerde yer aldı. Büyük başarı sağlayan dizinin ikinci sezonu ise Disney Plus için hazırlanmaya başlandı. Puhu Tv’den Disney Plus’a transfer olan dizi Ay Yapım tarafından hazırlanıyor. Hakan Günday’ın kaleme aldığı ve Onur Saylak’ın yönettiği dizinin oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer’in yanı sıra, Şebnem Bozoklu, İlker Aksum, Nergis Öztürk, Erdal Özyağcılar ve Recep Usta yer alıyor. Dizinin kadrosuna son olarak ise Recep Usta ile partner olacak güzel oyuncu Eda Şölenci Fatoş karakteri olarak dahil oldu. Dizinin çekimlerinin çok yakında başlaması planlanıyor.

Eda Şölenci Kimdir?

Türk dizi ve sinema filmlerinde rol alan genç ve güzel oyunculardan Eda Şölenci 18 Ağustos 1996 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Boğaziçi Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bölümünden mezun olan Eda Şölenci il oyunculuk deneyimini Adı Efsane adlı diziyle yapmıştır. Daha sonra başka dizilerde de rol alan güzel oyuncu halen dizilerde oyunculuk yapmaktadır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Arıza, Aşk Ağlatır, Aslan Ailem, Adı Efsane ve Güneşin Kızları yer almaktadır.

10-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar