Şahsiyet'in senarist ve yönetmeni yeni proje için Kıvanç Tatlıtuğ ile anlaştı!

Şahsiyet'in senarist ve yönetmeni yeni proje için Kıvanç Tatlıtuğ ile anlaştı!
Kıvanç Tatlıtuğ, Şahsiyet dizisinin yönetmeni Onur Saylak ve senaristi Hakan Günday'ın yeni filminin başrol oyuncusu oldu.

Şahsiyet dizisinin yönetmeni Onur Saylak ve senaristi Hakan Günday'ın yeni film projesinin başrolü Kıvanç Tatlıtuğ oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ başrolde

Onur Saylak'ın ilk uzun metraj filmi Daha, 2017 yılında vizyona girdi. Hakan Günday'ın senaryosunu yazdığı film güzel geri dönüşler aldı. Aynı ikili Puhutv için Şahsiyet dizisini çekerken başrolde Haluk Bilginer yer aldı. Milyonlarca kişiye ulaşan Şahsiyet, dijital yapımlar arasında adeta parladı. Sonrasında ise Netflix için Uysallar filmini çektiler ve önümüzdeki aylarda yayınlanması bekleniyor. Tüm bu işlerin  yapımcılığını Ay Yapım üstlenmişti. Onur Saylak, Hakan Günday yeni bir film projesine daha hazırlanıyor. Ay Yapım imzası taşıyan yeni filmlerinde başrol Kıvanç Tatlıtuğ oldu.

İsmi dahil olmak üzere sır gibi saklanan filmle ilgili hiçbir şey bilinmiyor. Oyuncu kadrosunda da tek belli olan isim Kıvanç Tatlıtuğ. Her ne kadar bir şey bilmese de geçmişte aynı ekibin ortaya çıkardığı işler büyük beğeni toplayınca beklenti de bir hayli yükseliyor. Başrolde Kıvanç Tatlıtuğ ismi olunca beklenti daha da yükseliyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan peş peşe yeni projeler

Son olarak Çarpışma dizisinde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ, bir süredir dizi ve filmlerden uzak kaldı. Son dönemde yeni projelerle setlere geri döndü. Başarılı oyuncu, Özge Özpirinçci ile beraber Tolga Karaçelik'in yazdığı ve yönettiği, OGM Pictures imzası taşıyan Netflix orijinal dizisi Yakamoz'un başrol oyuncusu oldu. Güneş ışınlarının insanları öldürmeye başlamasının ardından hayatta kalmayı başaran Türk denizaltı ekibinin hikayesini konu alacak dizi, 2022 yılı içerisinde platformda yayınlanacak. Yakamoz, bir başka Netflix orijinal dizisi Into the Night'ın yan dizisi olacak. Kıvanç Tatlıtuğ, Into the Night'a konuk olmuş ve Yakamoz'un temelleri atılmıştı. Yakamoz'un oyuncu kadrosunda Meriç Aral, Jerry Hoffmann, Ece Çeşmioğlu, Ecem Uzun, Ertan Saban, Alper Saldıran, Selçuk Yöntem, Hakan Salınmış, Onur Ünsal, Serkan Uzuner gibi isimler de yer alıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ, beyaz perde için de sete çıktı. Aşıklar Bayramı isimli film için Kars, Kırşehir ve Elazığ gibi şehirlerde yapılan çekimler sona erdi. Kemal Varol tarafından kaleme alınan aynı adlı romandan uyarlanacak filmde, Yasemin Allen ve Settar Tanrıöğen başroldeki diğer isimler. 

11-02-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar