Salı Günü Reyting Yarışları Kıran Kırana Geçiyor

Salı Günü Reyting Yarışları Kıran Kırana Geçiyor
Tetikçinin Oğlu dizisinin de yayına girmesiyle Salı akşamları yayınlanan diziler arasındaki reyting mücadelesi tam anlamıyla kıran kırana geçmeye başladı.

Televizyon ekranlarında reyting yarışları tam anlamıyla kıran kırana geçiyor. Yapımlar en iyi reytingi alabilmek için ellerinden geleni yaparken televizyon kanalları da en iyi reytingi alan yapıma sahip olabilmek için çalışıyor. Reytingi düşük olan dizi ve yapımların gözünün yaşına bakılmadığı bu günlerde son iki sezondur yayın akışına koyduğu dizilerden umduğunu bulamayan Fox Tv yeni dizisi Tetikçinin Oğlu ve Gülcemal ile yeniden yarışa dahil olmak için çabalıyor. Salı akşamlarının yayın akışına konulan Tetikçinin Oğlu geçtiğimiz Salı akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi. Uzun bir süredir hazırlıkları süren dizi merakla bekleniyordu. Same Film ve 03 Medya ortaklığında hazırlanan ve Gökhan Horzum’un kaleme aldığı dizinin Salı akşamlarına konması zaten oldukça güçlü bir gün olan Salı akşamlarında tam anlamıyla deprem yarattı.

Kıran Kırana Bir Mücadele

Televizyon ekranlarında en zor günlerden olan ve birbirinden güçlü yapımların seyirciyle buluştuğu Salı akşamlarına yeni bir dizi daha geldi. Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve uzun süredir hazırlanan güçlü oyunculardan oluşan kadrosuyla dikkatleri çeken Tetikçinin Oğlu dizisi Salı gününün güçlü yapımlarının arasına katıldı. Daha önce Show Tv ekranlarında yayınlanan Aile dizisinin de Salı günü yayınlanmaya başlamasıyla oldukça rekabetçi bir güne dönen Salı gününde Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ikinci sezonunda olan ve 3. Sezon onayını alan Üç Kız Kardeş, Atv ekranlarında bu sezon yayın hayatına başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam, TRT 1 Ekranlarında yine bu sezon yayınlanmaya başlayan Yürek Çıkmazı, Show Tv ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan Aile ve son olarak Fox Tv ekranlarında ilk bölümüyle ekrana gelen Tetikçinin Oğlu dizileri kıran kırana bir reyting mücadelesi içine girdi.

Salı Günü Reyting Durumları

Salı günleri birbirinden güçlü diziler reyting mücadelesinde en iyi olabilmek için çalışırken geçtiğimiz hafta üç grupta da birinci olan Aile, Tetikçinin Oğlu dizisinin yayına başlamasıyla darbe aldı. Günün en çok seyredilen yapımları arasında Total Grupta ilk sırada Üç Kız Kardeş Kanal D, ikinci sırada Ben Bu Cihana Sığmazam Atv, beşinci sırada Aile Show Tv, yedinci sırada Tetikçinin Oğlu Fox Tv yer aldı. Yine AB grubunda ise ilk sırada Aile Show Tv, dördüncü sırada Tetikçinin Oğlu Fox Tv, beşinci sırada Üç Kız Kardeş Kanal D, altıncı sırada Yürek Çıkmazı TRT 1 ve yedinci sırada Ben Bu Cihana Sığmazam yer aldı. Kıran kırana geçen mücadelede 20 + ABC 1 Grubunda ise ilk sırayı yine Aile, Show Tv, ikinci sırayı Üç Kız Kardeş Kanal D, beşinci sırayı Ben Bu Cihana Sığmazam Atv ve altıncı sırayı da Tetikçinin Oğlu Fox Tv aldı. Yayına oldukça iyi başlayan Tetikçinin Oğlu dizisinin önümüzdeki haftalarda alacağı reytingler şimdiden merak edilmeye başlandı.

13-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar