Kanal 7’nin Günlük Dizisi Final Yapıyor

Kanal 7’nin Günlük Dizisi Final Yapıyor
Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni dizilerden Fedalar hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Dizinin 50. Bölümde final yapacağı açıklandı.

Yayınladığı günlük dizilerle adından söz ettiren ve günlük dizi alışkanlığını hem seyirciye hem de sektöre kazandıran kanal 7 ekranlarında yayınlanan günlük diziler seyirci tarafından heyecanla seyrediliyor. Genel olarak aynı formata sahip diziler oldukça iyi reyting alırken Kanal 7 aynı zamanda bu dizleri yurt dışına da pazarlıyor. Kanal için Süreç Film tarafından hazırlanan ve geçtiğimiz aylarda yayın hayatına başlayan Fedakar dizisi ne yazık ki kanalın beklentilerini karşılayamadı. Günlük dizi olarak hazırlanmasına rağmen sadece hafta sonları ekrana gelen dizinin reytingleri oldukça düşük geldi. Yayın saati 19.30 olarak planlanan dizinin reytinglerinde ilerleyen bölümlerde herhangi bir yükselme olmayınca Kanal 7 yönetimi dizinin yayın saatini 23.00’a aldı ve diziyi bir de bu kuşakta denedi. Ancak günlük dizi formatında hazırlanan dizinin sadece hafta sonları yayınlanması seyirciyi diziden uzak tuttu ve dizinin reytinglerinde düşüş sürdü. Bu duruma daha fazla izin vermek istemeyen kanal yönetimi ise Fedakar için erken final kararı aldı.

50. Bölümde Final Yapıyor

Kanal 7 ekranlarında hafta sonları yayınlanmaya başlayan ve günlük dizi formatında ele alınan yeni dizi Fedakar için kanal yönetimi tarafından final kararı alındı. Aylar önce çalışmalarına başlanılan ve hikaye ve senaryo çalışmalarının ardından cast çalışmaları yapılan ve son olarak mart ayı başlarında yayın hayatına başlayan yeni dizi Fedakar’ın gelen reytingleri büyük hayal kırıklığına sebep oldu. Bu durum karşısında ilk önce yayın saatinde değişikliğe gidilen dizinin reytinglerinde düzelme olmayınca dizi için erken final kararı alındı. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan dizinin 50. Bölümle birlikte seyirciye veda ederek erken final yapacağı öğrenildi. Dizinin final yapacağını yapım şirketi Süreç Film çalışanlarına bir mesajla duyurdu. Yapılan açıklamada “Fedakar isimli dizimizin 50. Bölümde final yapacağını üzülerek açıklamak durumundayız. Destekleriniz için teşekkür ederiz. Başka projelerde görüşmek üzere” ifadeleri kullanıldı.

Fedakar Oyuncuları Kimler?

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve Süreç Film tarafından hazırlanan Fedakar dizisinin oyuncu kadrosunda genç ve yetenekli isimler yer alıyor. Dizinin kadrosunda

-          Berkay Veli

-          Aybüke Yılmaz

-          Ceren Yavuz

-          Mihriban Er

-          Yiğit Eser

-          Kahraman Sivri ve

-          Cihangir Köse yer alıyor.

13-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler