Acun Ilıcalı Survivor'da Fena Sinirlendi

Acun Ilıcalı Survivor'da Fena Sinirlendi
Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve her sezon reytinglerde büyük başarılar elde eden yarışma programında Acun Ilıcalı fırtınası esti.

Tüm dünyanın en zor yarışmalarından olan ve Türkiye’de de Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor her sezon ekranlara damgasını vurmaya devam ediyor. Acun Medya tarafından hazırlanan ve Tv 8 ekranlarının en çok izlenen yarışması ve programı olan Survivor Türkiye bu sezonda büyük bir mücadeleye sahne oluyor. Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı programın son bölümünde büyük bir olay yaşandı ve yarışmacılardan biri yarışmadan diskalifiye edildi. Acun Ilıcalı’nın oldukça öfkelendiği olay önce fragmanlarla seyirciye sunuldu ardından programda tüm gerçekler ortaya çıktı. Acun Ilıcıla’nın sert sözlerle yüklendiği Merve ise yarışmaya veda etti.

Hayretler İçerisindeyim

Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasında sert sözler havada uçuştu. Programın son bölümünde Acun Ilıcalı ile yarışmacı Merve arasında büyük kriz çıktı. Acun Ilıcalı isteksizliği ile öne çıkan yarışmacı için “hayretler içerisindeyim. Bunu yapanı görmedim mesela biliyor musun? Bugün yaşanan olay bana göre Survivor’da çok nadir göreceğimiz bir olay. Bencil olmamak zorundasın. Kendini düşünemezsin öyle. Sen başkaları için bir şey yapan insan mısın genelde, nasıl birisindir? Ama bir şey kaçırmışım. Kendime ders vermeyi kaçırmışım. O arkadaki meşalen var ya! Onu almana da gerek yok. Çok teşekkür ediyoruz. Survivor’a da renk kattın, şimdi arkadaşlarında vedalaşmadan ayrılabilirsin” ifadelerini kullandı.

Merve Diskalifiye Oldu

Acun Ilıcalı Merve’nin diskalifiye olması sonrası da açıklamalarını sürdürdü. Ilıcalı “biz Merve’yi hep beraber Survivor’da tutmaya çalıştık. Ne kadar zorlanırsan zorlan arkadaşlarını yalnız bırakamazsın. Yanındaki arkadaşlarını düşünmek zorundasın. Bencil olmamak zorundasın. Fedalar olacaksın, başkaları için bir şeyler yapan biri misin? Etrafına faydan oldu mu? Keşke görseydik biz de. Biz sekiz ülkeye Survivor çekiyoruz. Survivor dünyanın en zor yarışması. Merve baba özlemini de çok iyi bilirim. Ben de özlüyorum. Bu şekilde bir yaklaşımı kabul etmiyorum. Yarışmacıların hakkını bu şekilde yedirmem. Kimse burada ter döken yarışmacıların hakkını yiyemez” ifadelerini kullandı. Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve reytinglerde oldukça iyi noktalarda bulunan yarışma programı Survivor’da yaşananlardan dolayı oldukça öfkelenen Acun Ilıcalı ilk kez böyle görüldü. Yarışmanın yetenekli isimlerinden Merve ise yarışmadan diskalifiye olarak elendi.

13-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar