Salih Bademci Ekranlara Dönüyor

Salih Bademci Ekranlara Dönüyor
Son olarak Yalancı dizisinde rol alan başarılı oyunculardan Salih Bademci uzun bir aranın ardından ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Son olarak Yalancı adlı dizi ile seyirci karşısına çıkan ve son dönemin başarılı oyuncularından biri olan Salih Bademci bir süredir seyirciden uzak kalmıştı. Show Tv ekranlarında yayınlanan Yalancı adlı diziyle büyük bir başarı yakalayan Salih Bademci aynı zamanda internet yayın platformlarına mda iş yapan oyunculardan biri olarak dikkatleri çekiyor. Kendisine gelen projelere mesafeli yaklaşan ve ince eleyip sık dokuyan ve mutlaka başarı odaklı çalışan oyunculardan olan Salih Bademci uzun bir aranın ardından yeniden ekranlara dönemeye hazırlanıyor. Sonunda isteklerine göre bir proje bulan Salih Bademci Pastel Film’in kendisine teklif ettiği projeye evet dedi ve yapım için çalışmalara başladı. 80’li yıllarda yaşanan güçlü ve etkileyici bir aşk hikayesinin konu edileceği Dilek Taşı adlı projeye evet diyen oyuncunun ardından Pastel Film diğer karakterler için de belirlenen isimlerle görüşmelere başladı.

Salih Bademci Dilek Taşı’yla Ekranlara Dönüyor

Son dönemin aranılan oyuncularından olan Salih Bademci eylül yayın dönemi için kendisine teklif sunan Pastel Film’e evet dedi ve Dilek Taşı adlı proje için görüşmelere başladı. Senaryosunu Can Sinan’ın kaleme alacağı ve hazırlıkları henüz başlayan Dilek Taşı’nın Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacağı öğrenildi. Henüz içeriği hakkında detaylı bir bilgi bulunmayan Dilek Taşı’nın dram ve aşk türünde ele alınacağı öğrenilirken yapımcı şirket dizi için ön çalışmalara başladı. Şimdilik masa başı çalışmaların, hikaye yazımının yapıldığı dizi için belirlenen karakterleri canlandıracak oyuncularla da görüşmeler başladı. Etkileyici bir aşk hikayesinin konu edileceği dizide Salih Bademci başrol oynayacak. 

Salih Bademci Kimdir?

Bugüne kadar pek çok yapımda yer alan ve her geçen gün adını daha da yukarılara yazdıran başarılı oyunculardan Salih Bademci 15 Ağustos 1984 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu aynı zamanda tiyatro oyunlarında da sıklıkla yer almaktadır. Oyuncunun bugüne kadar yer aldığı yapımlar arasında

-          Elveda Rumeli

-          Öyle Bir Geçer Zaman ki

-          Fatih

-          Zeytin Tepesi

-          Ulan İstanbul

-          Kiralık Aşk

-          İstanbullu Gelin

-          Kırmızı Oda

-          Yalancı

-          İlk ve Son

-          Kulüp

-          Terzi

-          Barda

-          Köpek ve

-          Arkadaşlar Arasında yer almaktadır.

06-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar