Şampiyon 21. Bölüm izle!

Şampiyon 21. Bölüm izle!
TRT1'in spor ve dram dizisi Şampiyon 21. bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. Her ne şartta olursa olsun boksu bırakmasını söyleyen Suna'ya Fırat'ın cevabı ne olacak?

TRT1'in pazar günleri yayınlanan spor ve dram dizisi Şampiyon 21. bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. Her ne şartta olursa olsun boksu bırakmasını söyleyen Suna'ya Fırat'ın cevabı ne olacak? Boks hayatını sonandıracak ciddi sağlık problemi varken hem sağlığını hem Suna'yı kaybetmeyi göze alabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası 16 Şubat Pazar günü Şampiyon yeni bölümünde. Şimdi detaylar.

Şampiyon 21. Bölüm izle!

Pazar günlerine imza atan spor ve dram dizisi Şampiyon, TRT1'in iddialı dizilerinden olmayı sürdürüyor. Aksiyon, mücadele ve dramın zirve yaptığı dizide Fırat hayatının en zor kararını vermek zorundadır. Ciddi sağlık problemi yüzünden boksu bırakmalıdır. Bu gerçeği yüzüne haykıran Suna, ya boks ya da ben diyerek restini çeker.

Fırat maça çıkacak mı?

Fırat için bu maç çok önemlidir. Maç yoksa zaten hayatın bir anlamı yoktur. Steiger ile yapacağı maçı iptal etmeyen Fırat'a karşı Suna pes etmez. Zafer ve Yaman'a koşarak durumun aciliyetini aktarır. Fırat belki de maç esnasında ölebilecektir. Suna her ne kadar çırpınsa da Zafer ve Yaman da Fırat'a destek verir.

Kerem, Fırat'ın karşısına dikiliyor

Bir gelişme Kerem cephesinde yaşanır. Yıllarca geri planda kalan kerem gittikçe öfkelenmeye başlar. Hastanede Nesli ve Zafer arasında konuşulanları duyunca Fırat'ın karşısına dikilir. Derviş'ten kalan kasayla uğraşan Elif ve Tansel, kasanın açılmasıyla gerçeği öğrenirler. Kafalarındaki sır perdesi aralanan Tansel'in keyfine diyecek yoktur. Kafkas'ın sağlık problemi bir yana, ona cephe alan Kerem'in tutumu onu sevindirir. Suna, Fırat'ı vazgeçirmek için en etkili silahını kullanır. Ve restini çeker. Suna'yı kaybetmektense maç kaybetmyi tercih edecek olan Fırat, ikilemde kalır. Çünkü bu maçı alırsa Selvi ve Zafer'i evlendirebileck, oğluna güzel bir gelecek kuracak hatta Şahin'in ameliyatını gerçekleştirecektir. Fırat'ın kararını ve diğer gelişmeleri öğrenmek için 21. Bölümüyle Şampiyon 16 Şubat 2020 Pazar günü saat 20.00'de TRT1'de. canlitv olarak Keyifli seyirler diliyoruz.

Şampiyon Dizisi Konusu Nedir?

Kafkas lakaplı şampiyon boksör Fırat Bölükbaşı 7 yıl önce ringlere veda etmiştir. Oğlu Güneş'in rahatsızlanması üzerine büyük miktarda paraya ihtiyaç duyar. Şampiyon Kafkas'ın tek seçeneği vardır, o da en iyi bildiği iş olan ringlere geri dönmek. Ona aşık olan Doktor Suna ise Fırat'ın istemeden öldürdüğü aibsinin acısıyla iki büklümdür. Sevdiği adamın oğlu Güneş’in tedavisini üstlenmek ister ancak ağabeyinin acısını unutamamaktadır.

16-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar