Şampiyon 29. Bölüm izle!

Şampiyon 29. Bölüm izle!
Fırat’ın cezası kalkarken müsabakalardan men edilen Zafer ne yapacak? Suna ile Fırat’ın evlenme kararına Tansel’in nasıl bir tepki verecek?

Sevinç ve üzüntünün bir arada harmanlandığı şampiyon 29. Bölümüyle ekrana geliyor. Fırat’ın cezası kalkarken ömür boyu müsabakalardan men edilen Zafer ne yapacak? TRT 1'in spor, aksiyon ve dramı başarıyla harmanlayan dizisi Şampiyon'un ne zaman final yapacağı da belli oldu. İzleyici Suna ile Fırat’ın evlenme kararına Tansel’in nasıl bir tepki vereceğini merak ediyor. 29. Bölümüyle bu akşam ekrana gelecek Şampiyon dizisinde Tansel’in hain planları neleri değiştirecek? Şimdi detaylar

Şampiyon 29. Bölüm izle!

Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı, Gizem Karaca, Yıldız Çağrı Atiksoy, İlayda Alişan'ın başrollerinde yer aldığı Şampiyon 29. Bölümüyle 9 Temmuz Perşembe akşamı ekrana geliyor. Birbirinden heyecanlı dizilerin kanalı TRT1’in sezona damga vuran dizisi Şampiyon'da bu hafta Tahkim Kurulu bir iyi bir de kötü iki karar alır. Zafer ömür boyu maç yapması yasaklanırken Fırat’ın cezası iptal edilerek Doukha ile maç yapmasına izin verilir. Hastalanan Güneş kurtarılabilecek mi? 29. Son bölümüyle ailenizin dizisi Şampiyon 9 Temmuz 2020 Perşembe günü saat 20.00'de TRT1 ekranlarında. Ekranların iddialı yapımlarından biri olan Şampiyon dizisi 29. Bölümü buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Ufukta evlilik var!

Tahkim kurulu Zafer'in ifadesini kabul ederek Fırat'ın bilinçli doping yapmadığını kararlaştırır. Fırat artık maç yapmakta serbesttir. Ancak Fırat'ı kurtarmak uğruna kendi kariyerini feda eden Zafer, Kurul kararıyla maçlara ömür boyu veda eder. Güneş'in vücudundaki lekeler herkesi panikletirken Suna ile evlenme planı suya düşen Tansel, intikam almaya karar verir. Bunun için babasının eski borçlarını ortaya çıkarır ve ellerindeki her şeyi almayı kararlaştırır. Tansel'den gelen tebligat önce Kerem’i delirtir ve Tansel'den hesap sormaya gider. Önüne çıkan Nesli, Kerem’i durdurmaya yetecek mi yoksa Kerem bir delilik mi yapacak?

Fırat, Doukha maçı için anlaşma yapılır. Paris'te olacak maç, seyircisiz oynanacaktır. Fırat, Zafer ve Kado'yla antrenmanlara başlar. Vücudundaki lekeler bir türlü geçmeyen Güneş için yaptırılan tahlillerden bir sonuç çıkmamıştır. Oğlunun durumunda habersiz olan Fırat, Paris'te basın toplantısı düzenler. Bir yandan Güneş'in durumu için Suna ile mesajlaşan Zafer diğer yandan olaydan habersiz Fırat’ı idare etmektedir. Ancak Güneş'le ilgili gelen kötü haber bakalım neleri değiştirecek?

Şampiyon ne zaman final yapacak?

Dizilerle ilgili tahminler yapan televizyon kulislerindeki iddialara göre, bu hafta 29. Bölümle ekrana gelen Şampiyon dizisi 4 bölüm daha yayınlanacak. Sevilen dizi 6 Ağustos 2020 Perşembe günü yayınlanacak 33. bölümüyle final yapacak. Keyifli seyirler.

09-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar