Sana Söz 3. Bölüm izle!

Sana Söz 3. Bölüm izle!
Başrollerini Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın paylaştığı Sana Söz 3. son bölüm 16 kasım salı akşamı saat 20.00'da Star TV'de seyircisiyle buluşuyor.

Star TV'nin salı akşamalrı yayınlanan 'Sana Söz' 3. bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. Polisiye dizi olarak ekrana elen Sana Söz 3. yeni bölümde intihar ettiği söylenen Ayşe yoksa bir cinayete mi kurban gidecek? Onu terastan atan kim? Ömer komiserin şüphelendiği aday kim?  Ömer Komiserle Elif'in yollarının bir kez daa kesiştiği Sana Söz dizisi 3. son bölüme buradan ulaşabilirsininz. Şimdi detaylar

Sana Söz 3. Bölüm izle!

Başrollerini Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın paylaştığı Sana Söz 3. son bölüm 16 kasım salı akşamı saat 20.00'da Star TV'de seyircisiyle buluşuyor. Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez otururken senaryosunu Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın ikilisi kaleme alıyor. İstanbul’da çekimi devam eden dizinin her bölümünde farklı bir konu işleniyor. Erkan Petekkaya'nın sıradışı bir emniyet amirini oynadığı dizide Elif Karaca rolüyle bir televizyon sunucusu olarak Nehir Erdoğan rol alıyor.

Ayşe'yi kim aşağıya attı?

Ömer Komiserin bulduğu izler Ayşe'yi Rıza Demircioğlu'nun aşağıya attığı şeklindedir. Yaşam mücadelesini kaybeden Ayşe ölürken Avukatıyla kavga eden Ömer Komiserin saldırdığı Rıza Dericioğlu delilleri karartacak mı? Tüm soru ve cevaplarıyla Sana Söz 3. bölüm 16 Kasım Salı akşamı saat 20.00'de Star Tv'de. 

Sana Söz son bölümde neler oldu?

Ömer Komiser, Ayşe'nin Bora Demircioğlu tarafından otel terasından atıldığını düşünmektedir. Ayşe Erten’in yaşam mücadelesi devam ederken Bora’nın avukatlığını kocası Erdem Karaca'nın aldığını öğrenen Elif, ihanete uğradığını hisseder. Çıktığı sabah koşusunda bir ceset bulan Elif’in ihbarı üzerine olay yerine Cinayet Büro Amiri Ömer Duran ve ekibi gelir. Ömer Komiser çok merak ettiği Elif ile bu olay vasıtasıyla tanışır. İş insanı ve Bora’nın babası olan Rıza Demircioğlu, Elif’e baskı yapar. Ayşe Erten vakasını programında işlemesi için kanala baskı yapan Rıza, Elif'in reddetmesi üzerine kendisinin bulup ihbar ettiği cinayet vakasını programına taşır. Maktul Adem Çelik'in ailesi programa katılmasıyla Ömer ve Elif’in yolları bir kez daa kesişir. Adem Çelik’i kimin öldürdüğünü öğrenen Elif ve Ömer için gerçekler hiç kolay olmayacaktır. Bu arada Duru, hiç planlamadığı şekilde Bora’nın tehlikeli dünyasına bir adım atar. Yepyeni bölümleriyle Sana Söz dizisi her salı akşamı saat 20.00'de Star Tv'de. Keyifli seyirler. 

16-11-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar