Sana Söz 4. Bölüm izle!

Sana Söz 4. Bölüm izle!
Başrollerini Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın paylaştığı Sana Söz 4. son bölümüyle seyirciyle buluşuyor. Ömer, babasını evde tutabilecek mi? Yol ayrımındaki Erdem ne yapacak?

Star TV'nin yeni sezona damga vuran yapımlarından biri olan Sana Söz dizisi salı akşamları yayınlanıyor. 23 Kasım Salı akşamı yayınlanacak 'Sana Söz' 4. bölümünde Ayşe Erten'in iyileşmesi Rıza'yı yeni planlar yapmaya yöneltirken şahidi bulmak isteyen Elif ve Ömer,  onu bulabilecek mi? Şahitle yaptığı konuşma sonrasında Rıza ile yüzleşen Erdem nasıl bir karar alacak? Azmi Baba'nın kaybolmasıyla Ömer ve Aysel arasındaki kriz artar. Aysel, Azmi babayı huzurevine yollamak isterken Ömer’in bulduğu çözüm ne? Hayal kırıklığı yaşayan Duru, gerçeğin peşine düşerken Umut, ikiz kardeşinin mutsuzluğunun nedenini bulabilecek mi? Erdem'in iş ve aile hayatında bir yol ayrımının eşiğinde olduğu Sana Söz dizisi 4. son bölüme buradan ulaşabilirsininz. Şimdi detaylar

Sana Söz 4. Bölüm izle!

Başrollerini Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın paylaştığı Sana Söz 4. son bölümüyle Star TV'de seyircisiyle buluşuyor. Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği diziyi Şenol Sönmez yönetirken senaryosunu Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın ikilisi kaleme alıyor. Her bölümünde farklı bir konunun işlendiği dizinin çekimleri İstanbul’da devam ederken ünlü oyuncu Erkan Petekkaya sıradışı bir emniyet amirini, Nehir Erdoğan da Elif Karaca rolüyle bir televizyon sunucusunu oynuyor.

Aranan şahit bulunabilecek mi?

Yoğun bakımda yatan Ayşe Erten'in sağlık durumundaki değişim, Rıza'yı yeni planlar yapmaya yöneltmiştir. Şahidi bulmak isteyen Elif ve Ömer, birlikte hareket etmeye mecbur kalırken Rıza ile yüzleşiyor.  Azmi Baba'nın kaybolmasıyla Ömer ve Aysel arasındaki kriz, derinleşirken Aysel Azmi babayı huzurevine yollamak için çaba sarf etmektedir. Aysel’in hiç beklemediği bir çözüm yolu bulan Ömer, babasını evde tutabilecek mi?

Erdem yol ayrımında!

Bora'nın gerçek kimliğini öğrenen Duru, aralarındaki ilişkiyi çıkmazdan çıkarmak için uğraşırken  Bora, Duru'yu kendisine nasıl inandıracak? Hayal kırıklığı yaşayan Duru, gerçeği öğrenebilecek mi? Umut ikiz kardeşinin mutsuzluğunun nedenini bulmak için çabalarken Elif'in programı basılır ve Elif rehin alınır. Elif'i rehin olmaktan kurtaran Ömer ve Elif arasındaki bağ güçlenir. Erdem'in hem iş hem de aile hayatında bir yol ayrımının eşiğinde olduğu Sana Söz 4. bölüm 23 Kasım Salı akşamı saat 20.00'de Star Tv'de. Keyifli seyirler.

23-11-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar