Selin Ciğerci hakim karşısına çıktı

Selin Ciğerci hakim karşısına çıktı
Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci nihayet hakim karşısına çıktı. "Onu sadece rezil etmek istedim" diyen Ciğerci kimi kastetti?

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci nihayet hakim karşısına çıktı. "Onu sadece rezil etmek istedim" diyen Ciğerci kimi kastetti? Hayranları eski eşini rahatsız eden insanı tehdit ettiği için mahkemeye verilen ünlü fenomeni ve savunmasını merak ediyor? Hakkında “silahla kasten yaralamaya teşebbüs”, “tehdit” ve “hakaret” suçlarından dava açılan Selin Ciğerci'nin son durumu haberimizde.Şimdi detaylar

Selin Ciğerci hakim karşısına çıktı

Eski eşi Gökhan Çıra'ya mesaj gönderen kadını döven ve tehdit eden sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci mahkemeye verilmişti. Hakkında 'hakaret ve tehdit' suçundan 4 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açılan Selin Ciğerci, "Eşime gönderdiği mesajlarında beni Cansel kimliğim üzerinden tahkir ediyordu. Sürekli bizi takip etmesi nedeniyle onu sadece rezil etmek istedim" diyerek kendini savundu.

Aslında ne olmuştu?

Sözcü gazetesinden Hayati Arıgan'ın verdiği habere göre eeski eşi gökhan Çıra'ya müstehcen mesajlar atan Özlem Parlu'yu çağırdığı bir mekanda darp eden Selin Ciğerci, mekan sahibinin araya hirmesiyle sakinleştirilmiş ve oradan uzaklaştrılmıştı. Saldırıya uğrayan Özlem Parlu ise  Ciğerci'nini ünlü fenomeni mahkemeye vermiş ve mekanda üzerine fırlatılan ahşap aksesuarları delil olarak sunmuştu. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı 24 Eylül 2019'da açılan davada bugün davacı Selin Ciğerci'yi inledi. Savcılığın hazırladığı iddianamede olayla ilgili şu bilgiye yer verildi.: " Özlem Parlu’nun sosyal medyadan tanıdığı Gökhan Çıra’ya mesajlar atması üzerine Selin Ciğerci'nin  sosyal medyadan Parlu’yu takibe aldığı ve 24 Eylül 2019’da bir mekanda Parlu’ya, “Herkes şimdi bana baksın kocalarınıza sahip çıkın bu kadın milletin kocalarına yazan o… teki, amacım onu rezil etmek, bunları çekip paylaşın” şeklinde sözler söylediği belirlenmiştir. "

Suçlamaları kabul etmedi

Bugün görülen davada usta fenomen Selin Ciğerci hakkında “silahla kasten yaralamaya teşebbüs”, “tehdit” ve “hakaret” suçlarından 9 aydan 4 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen yargılamaya Selin Ciğerci ve avukatı Şeyda Yıldırım katıldı. Ciğerci hakim karşısında şu sözlerle kendini savundu: " O dönem Gökhan 7 yıllık sevgilimdi ve nişanlıydık.  Müşteki daha önceden tacize varacak şekilde mesajlar atıyordu. Ayrıca bu mesajlarda Gökhan’a benim için ‘Sana yakıştıram’ diyerek Cansel kimliğimi tahkir ediyordu.  Kendisi davet edilmediği yerlere sırf bizi görmek için geliyordu. Olay günü mekanda gördüm. Sürekli bizi takip etmesi nedeniyle onu sadece rezil etmek istedim. Hiçbir şey fırlatmadım, tehdit etmedim, temasta bulunmadım sadece bağırdım. Suçlamaları kabul etmiyorum” 
Tanıkların dinlenmesi için ileri bir tarihe ertelenen duruşma çıkışında Selin Ciğerci soruları yanıtsız bırakarak adliyeden ayrıldı.

23-11-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar