Şarkıcı Gülşen’den Çarpıcı İzmir Depremi Çıkışı!

Şarkıcı Gülşen’den Çarpıcı İzmir Depremi Çıkışı!
İzmir Depremi sonrası pek çok ünlü isim sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu ve taziye ve mesajlarını paylaştı. Şarkıcı Gülşen ise sert bir çıkış yaptı. İşte detaylar!

Geçtiğimiz günlerde İzmir’de yaşanan ve tüm ülkeyi derin bir yasa boğan deprem sonrası tüm Türk halkı inanılmaz bir dayanışma örneği gösterdi ve depremzedelere destek olmak için elinden geleni yaptı. Zor zamanlarda gönülden gelişen bu destek zaman zaman da eleştirel çıkışlarla depremi ve deprem sonrası ve öncesi yaşananları sorgulanmasına sebep oldu. Özellikle kimi ünlüler deprem sırasında yaşananları eleştirirken bu eleştirilere özellikle cadılar bayramıyla ilgili ünlülerin paylaşımları adeta kriz çıkardı. Ancak bugün ünlü şarkıcı Gülşen’den sürpriz bir çıkış geldi ve İzmir Depremi’nde olanlara ilişkin sert bir paylaşımda bulundu. Gülşen paylaşımında deprem öncesi alınması gereken tedbirlere vurgu yaptı. İşte haberin detayları!

Gülşen’den Sert Çıkış!

Ünlüler dünyasında İzmir depremiyle ilgili paylaşımlar sosyal medya ve magazin dünyasında haber olmaya devam ediyor. Onlarca insanın hayatını kaybettiği depren sırasında kurtarma çalışmaları yoğun bir şekilde devam etmiş ve yüzlerce can kurtarılmıştı. Ancak ne yazık ki enkaz altında kalan bazı vatandaşlarda hayatını kaybetmiş ve bu da tüm ülkeyi derin bir yasa sürüklemişti. Şarkıcı Gülşen İzmir’de yaşanan 6.6’lık deprem sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bugüne damga vurdu. Şarkıcı Gülşen yaşanan depremin ardından “Devlet yetkilisi nerede” diye sordu. Bu soru bir anda sosyal medyada gündem oldu. Şarkıcı Gülşen yaşananlardan sonra bir yetkilinin yaşananlar ve enkaza dönen evlerin sorumluları hakkında bir şeyler yapması gerektiğini ima ederek bunun gerçekleşmesinin herkes tarafından beklendiğini belirtti.

Devlet Nerede?

Ünlü şarkıcı Gülşen İzmir’de yaşanan depremin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Gülşen paylaşımında “kumdan evlerle hayatı zindana yuvaları mezara çevirenlerden bunun hesabını soracağız diyecek olan devlet yetkilisi neredesin? İçimiz kan ağlıyor. Bu ülke insanının sahipsiz, değersiz olmadığını katillerin cezalandırılacağını bilmek başta evladını anasını babasını bu haksız ölümle kaybedenlerin sonra da hepimizin hakkı” ifadelerini kullandı. Bu sert çıkış bir anda şarkıcının takipçileri tarafından binlerce beğeni ve yorum alırken magazin dünyası da Gülşen’in bu çıkışını ilk sayfalarına taşıdı. Şarkıcı Gülşen’in bu sert çıkışı karşısında gereken açıklamaların ise kısa zamanda yapılacağı tahmin ediliyor.

05-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar