İyi Aile Babası dizisinin ilk kareleri dizi severleri heyecanlandırdı

İyi Aile Babası dizisinin ilk kareleri dizi severleri heyecanlandırdı
Yapımını Süreç Film’in üstlendiği sit-com formatlı aile komedisi “İyi Aile Babası” çekimlere başladı. Diziden ilk kareler, yayınlanacağı Kanal D ekranlarında dönmeye başladı.

Arka Sokaklar, Hekimoğlu dizileriyle ilk üçe giren Kanal D’nin yeni dizisi İyi Aile Babası çekimlere başladı. Bu sezonun yükselen trendi aile komedilerinden olan İyi Aile Babası dizisinin ilk kareleri dizi severleri heyecanlandırdı. Çekimlere başlayan ve ekrana çıkmak için gün sayan İyi Aile Babası dizisi konusu nedir, oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Başrol oyuncusu Şebnem Bozoklu kimdir? Şimdi detaylar

İyi Aile Babası dizisinin ilk kareleri dizi severleri heyecanlandırdı

Yapımını Süreç Film’in üstlendiği sit-com formatlı aile komedisi “İyi Aile Babası” uzun bir hazırlık sürecinden sonra çekimlere başladı. Diziden ilk kareler, yayınlanacağı Kanal D ekranlarında dönmeye başladı. Dizi için özel olarak hazırlanan platoda devam eden çekimlerden ilk kareleri oyuncular da kişisel sosyal medya hesaplarından paylaştı.

İyi Aile Babası kadrosu kimlerden oluşuyor?

Yönetmen koltuğunda Hakan Algül’ün oturduğu sit-com aile komedisi İyi Aile Babası’nı Tayfun Güneyer kaleme alıyor. İyi Aile Babası dizisinde Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu başrolleri paylaşırken kadro oldukça geniş tutuldu. Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar, Bahar Şahin, Ecrinsu Çoban, Bahar Suer gibi usta oyuncuların yanı sıra Berat Efe Parlar, Berke Üsdiken, Beste Bereket ve Rukan Kandemir gibi genç yetenekler rol alıyor. Kanal D’nin yeni dizisi İyi Aile Babası çok yakında izleyici ile buluşacak. Keyifli seyirler.

İyi Aile Babası dizisi konusu nedir?
 

Anadolu Yakası’nda özel bir klinik sahibi olan halk sağlığı hekimi olarak çalışan Mehmet Ali (Çağlar Çorumlu), karısını ve çocuklarını çok seven, fedakar bir aile babasıdır. Geleneksel bir Türk erkeği olan Mehmet Ali, aynı zamanda alt kat komşuları olan annesine ve babasına çok düşkündür. Bu yüzden sürekli karısı ile annesi arasında kalıp, ikisi arasında zorlu bir arabuluculuk görevi üstlenmektedir.

Şebnem Bozoklu Kimdir?

1979 İstanbul doğumlu Bozoklu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk Bölümü’nde eğitimini tamamlayan Bozoklu başlayan Bozoklu, Canım Ailem dizisindeki Meliha karakteriyle tanındı.

Rol Aldığı Bazı Yapımlar

Turkish’i Dondurma (2019)

Şahsiyet (2018)

Cebimdeki Yabancı (2018)

Albüm (2016)

Çifte Saadet

Niyazi Gül Dört Nala

Cesur Hemşire

Bizim Yenge

Canım Ailem

Tiyatro Kılçık Ayşegül Hindistan’da

Müjdat Gezen Tiyatrosu, Hamlet

Müjdat Gezen Tiyatrosu, Böylesi Bir Aşk

04-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar