Doğduğun Ev Kaderindir oyuncularından anlamlı İzmir mesajı!

Doğduğun Ev Kaderindir oyuncularından anlamlı İzmir mesajı!
114 can kaybının yaşandığı depremde tüm Türkiye el ele, yürek yüreğe verdi. İşte bu duyarlılığa Tv8 kanalında her Çarşamba yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi de ortak oldu.

Acun Ilıcalı’nın sahip olduğu Tv8 kanalında beğenilerek izlenilen Doğduğun Ev Kaderindir oyuncularından çok anlamlı İzmir mesajı geldi. Dizi severleri duygularından Deprem mesajında oyucular neler dedi? Doğduğun Ev Kaderindir’de son bölümde neler oldu? Şimdi detaylar

Doğduğun Ev Kaderindir oyuncularından anlamlı İzmir mesajı!

Her şey 3 Ekim günü İzmir’de yaşanan 6,6 şiddetindeki depremle başladı. 114 can kaybının yaşandığı depremde tüm Türkiye el ele, yürek yüreğe verdi. Acılar paylaşıldı, kurtarılan 107 kişiyle herkes sevince boğuldu. İşte bu duyarlılığa Tv8 kanalında her Çarşamba yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi de ortak oldu.

83 milyonun acısına ortak oldular

TV8'nin iddialı dizilerinden olan Doğduğun Ev Kaderindir 18. Bölümüyle 4 Kasım akşamı yayınlandı. Dizisinin 18. Bölümünde depremde hayatını kaybedenler ve yaralanan İzmir halkının yanında olduklarını vurgulayan dizi oyuncuları tüm ülkenin ortak duygularına tercüman oldular. Yanındayız mesajı vermek için kamera karşısına geçen Doğduğun Ev Kaderindir oyuncuları ve ekibi hep birlikte "Geçmiş olsun İzmir, geçmiş olsun Türkiye" dedi.

İşte o mesaj!

Başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir'in yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir 18. Bölümü için sete gelen oyuncular ve set çalışanları 31 Ekim Cuma günü gerçekleşen ve çok sayıda vatandaşımızı kaybettiğimiz İzmir için "Geçmiş olsun İzmir, geçmiş olsun Türkiye" konulu mesaj yayınladı. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin sosyal medya hesabından yayınlanan video ve mesajda şöyle denildi. "#DoğduğunEvKaderindir ekibi olarak canımız İzmir’de yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden herkese Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Bu zor dönemde canla başla enkaz altında kalan depremzedelere ulaşmaya çalışan sağlık ve kurtarma ekiplerimize teşekkür ediyoruz. Geçmiş olsun İzmir. Geçmiş olsun Türkiye"

Canlitv olarak birlik ve beraberliğe en çok muhtaç olduğumuz bu zaman diliminde bu güzel davranışlarından dolayı Doğduğun Ev Kaderindir ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Doğduğun Ev Kaderindir son bölümde neler yaşandı?

Zeynep’in kararlılığını gören Mehdi haksız olduğunu düşünerek farklı bir yol izlemeye karar verir. Önüne konan boşanma dilekçesine bakarak kritik bir karar verir. Bu arada kadınlardan destek gören Zeynep umutlanır ve bütün kırık kalpleri tek bir çatı altında toplamaya karar veri. Ancak bu o kadar kolay olmayacak ve her bir kadın farklı engellerle karşılaşacaktır. Zeynep’in en zor zamanında imdadına yine Barış yetişir ve aralarında güzel bir dostluk da oluşmaya başlar.

06-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar