Şarkıcı Günseli Deniz evlendi

Şarkıcı Günseli Deniz evlendi
Sesi ve güzelliğiyle gündem olmayı başaran Günseli Deniz, iş adamı Amerikalı nişanlısıyla evlendi. Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen düğünde şarkıcıyı arkadaşları yalnız bırakmadı.

Türk Halk müziğine sesiyle yeni bir yorum getiren şarkıcı Günseli Deniz evlendi. Hayranları ünlü şarkıcının kiminle ve nerede evlendiğini merak ediyor. Şimdi detaylar

Şarkıcı Günseli Deniz evlendi

Türk Halk müziğinin usta yorumcusu ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Günseli Deniz, Amerikalı iş insanıyla Çırağan Sarayı'nda dünya evine girdi. Görkemli bir düğünle evlenen Günseli Deniz, Türk Halk müziğine getirdiği yeni yorumla dikkatleri çekiyordu. Sesi ve güzelliğiyle gündem olmayı başaran Günseli Deniz, bir süredir birlikte olduğu iş adamı Amerikalı nişanlısıyla hayatını birleştirdi. Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen düğünde şarkıcıyı bu mutlu gününde ailesinin yanı sıra  siyaset, sanatçı ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri ve yakın arkadaşları yalnız bırakmadı.

Davullu zurnalı milyonluk düğün!

Günseli Deniz, Amerika'da 15 bin dolara özel olarak hazırlanan gelinliği giydikten sonra düğünün diğer yanında Hakan Akkaya imzalı şık ve sade gelinliğiyle geceye damgasını vurdu. Kokteyl eşliğinde başlayan milyonluk düğün töreni çiftin nikah seremonisi, davul gösterileri ve eğlence eşliğinde koronavirüse rağmen devam etti. Çiftin nikahını ise Mersin Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer kıyarken düğün hazırlıkları ile bizzat gelin ve damadın yaptığı belirlendi. Düğün törenlerinin ardından önce Bodrum'a geçen çift, balayı sürecinden sonra yaşayacakları yer olan Amerika'ya seyahat edecekler. Günseli Deniz, hem müzik çalışmaları hem de yeni projeleri için Türkiye ve Amerika arasında adeta mekik dokuyacak. 

Günseli Deniz Kimdir?

Sanatla iç içe bir ailenin kızı olarak 1983 yılında Mersin’de dünyaya geldi. Yeteneğini fark eden anne babası, ona müzik eğitimi aldırdı. Toros Koleji’nin orkestrasında solist ve gitarist olarak yer aldı ve ilk sahne deneyimlerini burada yaşadı. İngiltere ve Amerika’da lise ve üniversite eğitiminin yanı sıra ünlü isimlerle müzik eğitimi aldı. Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık mezunu olan Deniz, ilk albümü olan Kalp Ağrısı ile  ünlendi. Sezen Aksu, Ozan Bayraşa, Mustafa Ceceli, Erdem Kınay, Emrah Karaduman gibi önemli isimlerle çalıştığı bu albümü “Adını Feriha Koydum” dizisinde yayınlandı ve şöhreti yakaladı.

26-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler