Ünlü oyuncular Kanunsuz Topraklar kadrosunda

Ünlü oyuncular Kanunsuz Topraklar kadrosunda
Yeni dizi Kanunsuz Topraklar kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'in başrolde olduğu Kanunsuz Topraklar'a ünlü bir isim daha dahil oldu.

Yeni sezonda bir birinden iddialı dizilerle seyirci karşısına çıkan Fox Tv'de Kanunsuz Topraklar zamanı. Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'in başrolde olduğu Kanunsuz Topraklar 29 Eylül Çarşamba günü ilk bölümüyle ekranda olacak. Dönem dizisi olan Kanunsuz Topraklar'a yeni oyuncular dahil olmaya devam ediyor. Fragmanlarıyla heyecan uyandıran Kanunsuz Topraklar dizisine ünlü oyuncu Kaan Taşaner de katıldı. Gold Film tarafından projelendirilen Kanunsuz Topraklar hikayesi ve oyuncu kadrosuyla sezona iddialı girmeye hazırlanıyor.

Kanunsuz Topraklar dizisinde hangi oyuncular var?

Gold Film imzalı Kanunsuz Topraklar dizisinin yapımcılığını ünlü isim Faruk Turgut üstleniyor. Bu çarşamba ekrana gelmeye başlayacak Kanunsuz Topraklar da Esra Bilgiç, Uğur Güneş, Kaan Taşaner, Necip Memili ve Murat Daltaban gibi iddialı isimler yer alıyor. 1939'lu yılları anlatan yeni dizi Kanunsuz Topraklar Zonguldak'ta geçen bir hikaye örgüsünü anlatacak. Bir maden ocağında çalışan Davut'un (Uğur Güneş) kendi halinde yaşayan anne babası ve kardeşleri ile maden sahibi Malik'in mücadelesi herkesi ekrana bağlayacak.

Kanunsuz Topraklar konusu nedir?

Maden sahibi Malik'in ihmali sonucu çöken madende çalışan Davut bu düzene dur demeye karar verir. Malik beyin kızı Gülfem'e de zaman içerisinde aşık olmaya başlayan Davut'un işi artık daha zordur. Fox Tv'de yayınlanmaya çarşamba günü başlayacak Kanunsuz Topraklar dizisi heyecan dolu bir hikaye ile ekrana gelecek. Kaan Taşaner Murat Daltaban'ın canlandıracağı Malik Bey'in işletme müdürü ve avukatını canlandıracak. Ekranların sevilen başarılı oyuncusu Necip Memili ise Kanunsuz Topraklar'da Davut'un karşısında Gülfem'le evlenecek olan zengin maden patronu Ali Gelik karakteriyle izlenecek.

Yeni dizi Kanunsuz Topraklar daha ekrana gelmeden tanıtım ve fragmanlarıyla dikkat çekmeyi başardı. Birçok başarılı ismi kadrosuna toplayan Kanunsuz Topraklar dizisi dönem dizisi olarak da dikkat çeken yapımlar arasında. Kanunsuz Topraklar 29 Eylül Çarşamba akşamı ilk bölümüyle Fox Tv ekranında olacak. Esra Bilgiç, Uğur Güneş, Necip Memili, Kaan Taşaner aynı kadroda…

26-09-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar