Cansu Fırıncı Akıncı kadrosuna katıldı

Cansu Fırıncı Akıncı kadrosuna katıldı
Büşra Develi ve Şükrü Özyıldız'ın başrollerde olduğu Akıncı dizisinin oyuncu kadrosu genişliyor. Ünlü oyuncu Cansu Fırıncı Akıncı kadrosuna katıldı.

NTC Medya tarafından Atv için hazırlanan Akıncı dizisi farklı tarzıyla dikkat çekmişti. Akıncı 10. Bölüm en son 5 Mart Cuma akşamı ekrana gelmişti. Büşra Develi, Şükrü Özyıldız, Tolga Tekin, Deren Talu, Yıldıray Şahinler gibi isimlerin yer aldığı Akıncı dizisi kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Ünlü oyuncu Cansu Fırıncı da Akıncı kadrosundaki yerini aldı. Şükrü Özyıldız'ın canlandırdığı Akıncı karakteri şehrini ve şehrin insanlarını koruyan bir süper kahraman. Sıradışı bir bilim kurgu dizisi denemesi olan Akıncı aksiyon sahneleriyle dikkat çekiyor.

Akıncı dizisinin konusu nedir?

Atv'de Cuma akşamları yayınlanan Akıncı dizisi güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip. Modern zamanda bir halk kahramanı hikayesinin anlatıltığı Akıncı dizisinde Şükrü Özyıldız (Akıncı) genç ve idealist Fatih adında bir tarih öğretmenidir. Fatih, üniversiteden mezun olduğu gün hayatının dönüm noktasını yaşar. Babasının görev arkadaşı olduğunu söyleyen Orhan ailesi ile ilgili bilinmeyenleri anlatmıştır. Fatih'in babası Osmanlı soyundan gelen 'Akıncı Beyi'dir ve bir suikasta kurban gitmiştir. Şehit olan babasının görevi artık Fatih'e verilmiştir. Farklı senaryosu ve proje tasarımıyla Akıncı dizisi ekrana gelmeye devam ediyor. Akıncı dizisinde senarist değişikliği yaşanmıştı. Senarist Altuğ Küçük, 13 bölüm itibariyle Akıncı senaryosunu yazacak.

Akıncı kadrosunda kimler var?

Şürkü Özyıldız, Büşra Develi, Tolga Tekin, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Serhat Onat, Müge Boz, Berrin Arısoy'un kadrosunda yer aldığı Akıncı dizisine yeni isimler katılıyor. Akıncı'ya geçen haftalarda Hira Koyuncuoğlu katılmıştı. Akıncı dizisine yeni katılan oyuncu ise Cansu Fırıncı oldu. NTC Medya'nın başarılı yapımı Akıncı dikkat çeken bölümlerle ekrana gelmeye devam ediyor. Akıncı 11. Bölüm 12 Mart Cuma akşamı ekranda olacak.

Cansu Fırıncı kimdir?

Akıncı kadrosuna katılan Cansu Fırıncı, 12 Mart 1982 yılında doğdu. Kırgın Çiçekler dizisindeki rolüyle akıllara kazınan Cansu Fırıncı çok sayıda dizi ve filmde yer aldı. Ege Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Fırıncı, Urfalıyım Ezelden, Kırgın Çiçekler (Kemal), Payitaht Abdülhamid gibi birçok dizide rol aldı.

11-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar