Şarkıcı Nadide Sultan ölümden döndü

Şarkıcı Nadide Sultan ölümden döndü
Müzik dünyasına Nevşehir konseriyle geri dönen Nadide Sultan büyük bir tehlike atlattı. Sanatçının aracı, seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenden dolayı alev aldı.

Söylediği Konyalım parçasıyla meşhur olan Şarkıcı Nadide Sultan ölümden döndü. Aaracı, seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenden dolayı alev alan sanatçı ve oğlu büyük tehlike atlattı.Ünlü şarkıcı canlı yayından bağlandığı bir televizyon programında yaşadığı korku dolu anları anlatan Nadide Sultan nasıl kurtuldu? Hayranları son günlerde tekrar müzik piyasasına dönen Nadise Sultan'ın hayatını merak ediyor. Şimdi detaylar

Şarkıcı Nadide Sultan ölümden döndü

Uzun bir süredir ara verdiği müzik dünyasına Nevşehir konseriyle geri dönen Nadide Sultan büyük bir tehlike atlattı. Sanatçının aracı, seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Oğluyla birlikte ölüm tehlikesi atlatan Nadide Sultan, yaşadığı korku dolu anları TV8’de yayınlanan magazin programına telefonla bağlanarak anlattı. İşte ünlü şarkıcı, yaşadığı o anları şu cümlelerle anlattı."Araçla gidiyordum, akşam saatlerinde oğlum Kaan da uyuyakaldı. Belimde bir sıcaklık hissettim. Herhalde ‘biraz fazla yol gittim, terledim’ sandım. Biraz daha canım acıyınca aracın koltuk kısmında sıcaklık olduğunu fark ettim. Arabayı kenara çektim söndürmeye çalıştım. İlk etapta cam çok az açıktı, ‘sigara izmariti mi geldi’ diye düşündüm. Videoya çekip servise gönderdim. ‘Teknik şeylerden kaynaklanabilir, yangın yayılabilir’ dediler. Araç servise götürüldü. Teknik bir aksaklıktan kaynaklanıyormuş, benim arabamın aynı modeli yanmış oradakiler söyledi. Ben bu olaydan sonra kurban kestirdim. Afrika’daki çocuklara gönderdim”

canlitv olarak sanatçıya geçmiş olsun diyoruz.

Nadide Sultan Kimdir?

1976 İstanbul doğumlu sanatçı, aslen Konya’lıdır. İTÜ Türk Müziği Ses Eğitimi Bölümü mezunu olan Sultan,lise yıllarında Üsküdar Musiki Cemiyetine devam ederek kariyerine başladı. Emel Sayın, Ajda Pekkan, Sibel Can, Altay, Coşkun Sabah gibi sanatçılara vokalistlik yapan Nadide Sultan, Konyalım türküsüyle tanındı. 7 albüm çıkaran sanatçı ayrıca Çifte Bela ve Yapma Diyorum adlı dizilerinde oynadı. Ünlü reklam ve film yönetmeni Hakan Yonat ile 16 Ağustos 2014’te evlendi. 

Albümleri:

1997 – Vuslat'a Beş Kala
1999 – Tutuldum
2000 – Aşktan Ölsem
2004 – Dene Bakalım
2007 – Tek Kişilik
2010 – Nadide'S
2012 – Hayat Aşktan Yana

Dijital Single’ları:

“Anlayan Anlar” (2013)
“Vazgeç Kalbim” (2014)
“Kalbimin Sahibi 2016” (2016)
“Uçmalıyım” (2017)

28-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler