Mahkum Dizisine İki Yeni Oyuncu Dahil Oldu

Mahkum Dizisine İki Yeni Oyuncu Dahil Oldu
MF yapım imzalı uyarlama bir dizi olan mahkum için cast çalışmalarında sona yaklaşıldı. Dizinin oyuncu kadrosuna iki yeni isim dahil oldu.

Televizyon kanallarında yeni sezon hızlı ve heyecanlı başlarken birbiri ardına bir çok yeni dizi seyirciyle buluşmaya başladı. Büyük bir sektörün dev tekerleklerinin hızla döndüğü dizi sektöründe milyonlarca liralık dev bir bütçe bulunuyor ve bu sektörden binlerce insan ailesini geçindiriyor. Pek çok yapım reyting mücadelesi verirken ve yayında kalmak için çaba harcarken yeni yapımlarda ekrana gelmek için gün sayıyor. Bunlardan biri olan ve Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan MF Yapım imzalı Mahkum şimdiden büyük merak uyandırdı ve seyirci tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Oyuncu kadrosunda başarılı isimlerin yer aldığı Mahkum’un yakında sete çıkacağı öğrenildi. Onur Tuna’nın Fırat Bulut adlı bir savcıya hayat vereceği diziye yeni oyunular ise katılmaya devam ediyor.

Mahkum’a İki Yeni Oyuncu

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve kanalın büyük umut bağladığı yapımlardan olan MF Yapım imzalı Mahkum için geri sayım sürüyor. Cast çalışmalarının yanı sıra prodüksiyon hazırlıklarının da devam ettiği dizinin oyuncu grubuna iki yeni isim dahil oldu. Onur Tuna’nın canlandıracağı Fırat Bulut adlı savcının eşi Zeynep karakteri için Derya Beşerler ile anlaşılırken yine dizide bir başka savcı, Savcı Tahir karakteri için ise son olarak Sefirin Kızı’nda başarılı bir performans gösteren ve taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan genç oyunculardan Erhan Alpay dahil oldu. İki isimle birlikte castı büyük oranda tamamlanan dizinin yönetmen koltuğunda ise Volkan Kocatürk oturacak. Uyarlama bir dizi olan Mahkum’un yakında sete çıkacağı öğrenildi.

Erhan Alpay Kimdir?

Son olarak Sefirin Kızı’nda rol alan başarılı ve genç oyuncu Erhan Alpay 24 Nisan 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Pandomim Ana Sanat Dalı Bölümü mezunudur. Oyunculuk yapmak için eğitimler alan Erhan Alpay bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Sefirin Kızı

-          Ev Kira Semt Bizim

-          Kara sevda

-          Emanet

-          Analar ve anneler

-          Şeref Meselesi

-          Aşktan kaçılmaz

-          Güzel Çirkin

28-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar