Murat Boz ve Nadide Sultan Koronavirüse Yakalandı

Murat Boz ve Nadide Sultan Koronavirüse Yakalandı
Koronavirüs ünlü isimleri etkilemeye devam ediyor. Son günlerde artan koronavirüs vakalarına ünlü isimler Murat Boz ve Nadide Sultan da dahil oldu.

Magazin ve ünlüler dünyasından son günlerde peş peşe koronavirüs haberleri gelmeye başladı. Bir yılı aşkın bir süredir hayatımızda olan ve yüz binlerce insanın hayatına mal olan salgın hastalık koronavirüs ülkemizde de artarak devam ediyor. Özellikle mutasyona uğradıktan sonra bulaş hızı ve oranı iyice artan koronavirüs müzik dünyasının iki önemli ismini daha buldu. Ünlü isimler Murat Boz ve Nadide Sultan’ın covid – 19 test sonucunun pozitif çıktığı ve iki isminde kendilerini izole ederek karantinaya aldıkları ve evlerinde dinlendikleri öğrenildi. İki ünlü isimde sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda sevenlerini ve hayranlarını bilgilendirerek dikkatli olmaya davet ettiler.

Murat Boz ve Nadide Sultan Korona Oldu

Tüm dünya ve ülkemiz her geçen gün hızını ve bulaşma gücünü daha da artıran koronavirüs sebebiyle iyice panik oldu. Özellikle mutasyona uğradıktan sonra daha kolay bulaşan hastalık son zamanlarda pek çok ünlüyü yakaladı. Müzik dünyasının iki ismi Murat Boz ve Nadide sultan’da koronaya yakalandı. Murat Boz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “corona test sonucumun pozitif olduğuna dair çıkan haberler maalesef doğru. Bugün karantinamın 4. Gününde evimde dinleniyorum. Durumum iyi. Lütfen önlemlerinizi almayı ihmal etmeyin. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı. Aynı şekilde Nadide Sultan’da yaptığı paylaşımda “kendimi biraz halsiz hissediyorum. Ailece atlattık sayılır. Tüm hastalara şifa diliyorum” ifadelerini kullandı. Bizde iki ünlü isim olan Murat Boz ve Nadide Sultan’a acil şifalar diliyor ve biran önce eski sağlıklı günlerine dönmelerini bekliyor, bu arada da herkesi kurallara uymaya çağırıyor ve özelliklede maske ve temizliğe dikkat etmeleri konusunda uyarıyoruz.

Nadide Sultan Kimdir?

15 Kasım 1976 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ünlü şarkıcı Nadide Sultan ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından çok sevdiği müzik dünyasına katılmaya karar verdi. Liseden sonra kurdukları grup ile çeşitli mekanlarda vokal ve solistlik yaptı. Nadide sultan Emel sayın, Altay, Coşkun Sabah ve Fatih Ürek gibi isimlere vokallik yapmıştır. Bugüne kadar yedi albüm yapan ünlü şarkıcı müzik piyasasında sevilen bir isimdir. Nadide Sultan müzik eğitimini İstanbul teknik Üniversitesi Türk Müziği Ses Eğitimi Bölümünde tamamlamıştır.

10-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar