Şarkıcı Sinan Akçıl eski eşiyle yeniden nişanlandı

Şarkıcı Sinan Akçıl eski eşiyle yeniden nişanlandı
Şarkıcı Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı ikinci kez dünya evine girmeye hazırlanıyor. Şarkıcı Sinan Akçıl eski eşiyle yeniden nişanlandı.

Şarkıcı Sinan Akçıl, eski eşi Burcu Kıratlı'yla yeniden nişanlandı. Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı'yı ailesinden ikinci kez istedi. Ünlü çift, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. 'Anlı şanlı bir isteme' oldu yazan Sinan Akçıl, "Bu sefer söz sırası aşkta" dedi. Ünlü çiftin aile arasında geleneklere uygun bir isteme töreni yaptığı fotoğraflara yansıdı. İlişkileri, evlenme ve boşanmaları çok konuşulan Sinan Akçıl Burcu Kıratlı çifti yeniden evlenme adımı attı. Sinan Akçıl eski eşi Burcu Kıratlı'yı ailesinden istedi.

Sinan Akçıl davul zurnayla kız istemeye gitti

Sinan Akçıl Burcu Kıratlı çifti yine çok konuşulacak fotoğraflarla evlilik adımı attı. Sade ve aile arasında düzenlenen nişan töreninin fotoğrafları oldukça samimiydi. Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı'nın damat kahvesi ikram ettiği fotoğrafı anlamlı bir notla paylaştı. Sinan Akçıl o notta, "Işıklar altındayız diye sanma ki geleneksiz göreneksiziz. Anlı şanlı bir isteme oldu. İlk seferinde çok konuşulmuştu. Bu sefer söz sırası aşkta. Bırakın o konuşsun. Yakında" ifadelerini kullandı. Sinan Akçıl'ın Instagram hikayesinde paylaştığı videoda ise kız istemeye davul zurnayla gittiği görüldü.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı ne zaman evleniyor?

İkinci kez evlilik kararı alan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Paylaşılan hikayeler ve fotoğraflarda oldukça eğlenceli bir tören yaşadıkları görünüyor. Burcu Kıratlı'da hazırlanan nişan masası önündeki pozlarından birini paylaştı. Kıratlı o fotoğrafa, "Bu yola daha emin adımlarla ailelerimizle ilk adımı (2. kez) attık. Aile her şeydir. Aile güçtür ve sevgidir" notunu ekledi. Ünlü çiftin nikah tarihinin ise 22 Şubat olduğu belirtildi.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı 8 ay evli kalmıştı

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı 2018 yılında Amsterdam'da sürpriz bir nikahla evlenmişti. Ünlü ikili 8 ay evli kaldıktan sonra boşanmıştı. Daha sonra tekrar birlikte olmaya karar veren çiftten ikinci kez evlilik adımı geldi. Bir televizyon programına katılan Sinan Akçıl çapkın biri olduğunu ifade ederek şunları söylemişti;

"Biz de genetik olabilir. Son ilişkime kadar bayağı çapkın bir çocuktum. İlk kez tek eşliyim diyebilirim. Ondan önce değildim. Napayım yani."

"Şu anda Burcu ile beraberiz. Evlendik ve boşandık. Şimdi devam ediyoruz. Bizimki inatlaşmaydı. Önce bir ‘oh be’ diyorsunuz sonra tahmin ettiğim gibi olmadı. Sonra tekrar denemek istedik"

11-02-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar