Şarkıcı Ufuk Beydemir İle Oyuncu İpek Filiz Yazıcı Evleniyor!

Şarkıcı Ufuk Beydemir İle Oyuncu İpek Filiz Yazıcı Evleniyor!
Atv’nin İçimizdeki Ateş dizisinde Hale Vural karakterine hayat veren ipek Filiz Yazıcı, romantik şarkılarıyla tanınan Ufuk Beydemirle aşk yaşıyordu. Çiftten evlilik haberl geldi

Bu sezon Atv’nin yeni başlayan dizisi İçimizdeki Ateş dizisinde Atakan Hoşgören ile başrol oynayan ve dizide Hale Vural karakterine hayat veren İpek Filiz Yazıcı’dan hayranlarını mutlu edecek bir haber geldi. Uzun süredir birlikte olduğu sevgilisinden evlilik teklifi aldı. Güzel oyuncu İpek Filiz Yazıcı, bir süredir farklı tarzı ile romantik şarkılar söyleyen müzisyen Ufuk Beydemir ile birlikteydi. Birliktelikleri devam ederken çift mutluluklarını evlilik ile taçlandırma kararı aldı. Son günlerde İçimizdeki Ateş dizisi ile adından söz ettirmeyi başaran İpek Filiz Yazıcı, ilk olarak 2016 yılında Babam ve Ailesi adlı dizi ile ekranlara geldi. Adını ise, Netflix dijital platformunda yayınlanan Aşk 101 adlı dizi ile duyurmuştu. Dizide ‘Işık’ karakteri ile kariyerindeki ilk başrol oyunculuğunu oynadı. Bunların dışında 2017’de yayımlanan Kayıt Dışı dizisinde Tuğba Ateş karakterine hayat verdi, Elimi Bırakma adlı dizide ise Ceyda karakterini canlandırdı. İki yıldır müzisyen Ufuk Beydemir ile aşk yaşayan güzel oyuncu, Ufuk Beydemir’den aldığı evlilik teklifine ‘Evet’ dedi. Çiftin aldığı bu evlilik kararını ise İpek Filiz Yazıcı sosyal medya hesabından duyurdu. İşte çiftin mutluluk pozları…

 

İpek Filiz Yazıcı, Şarkıcı Sevgilisi Ufuk Beydemir’in Evlilik Teklifine ‘Evet’ Dedi

‘Ay Tenli’ kadın şarkısı ile tanınan şarkıcı Ufuk Beydemir(30) 2020 yılından bu yana oyuncu İpek Filiz Yazıcı(20) ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Güzel oyuncu bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Ufuk Beydemir’den evlilik teklifi aldı ve aldığı teklife ‘Evet’ yanıtını verdi.

Evlilik yolunda ilk adımı atan çift, mutluluk anlarını sosyal medyadan paylaştı. İpek Filiz Yazıcı o anı tek taşını çekip paylaşarak ölümsüzleştirdi. İpek Filiz yazıcı paylaştığı fotoğraflara ‘’Mutluluğumuzu artık sizinle paylaşmanın zamanı geldi’’ notunu düştü. 

Mutlulukları yüzlerinden okunan çift, geçtiğimiz aylarda Sapanca’ya tatile gitmiş, tatilde keyifli anlar geçiren aşıklar, objektif karşısına geçmiş ve fotoğraflarını sosyal medyadan yayınlamıştı. İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir çiftinin mutluluk pozuna binlerce beğeni ve yorum gelmişti.   

İpek Filiz Yazıcı ‘’Erken Evlenilmeli, Beraber Büyümeli’’

20 yaşındaki güzel oyuncu İpek Filiz Yazıcı, geçtiğimiz aylarda Google’da hakkında en çok sorulan soruları yanıtlamıştı. Evlilik ile ilgili soruya ‘’Küçüklüğümden beri evli, mutlu ve çocuklu olmayı isteyen biriydim. Evcilik çok oynardım. 30 yaşına kadar gitmemeli, daha erken evlenilmeli. Beraber büyümeli’’ sözleri ile cevap vermişti.

Ufuk Beydemir, daha önce de güzel sevgilisi İpek Filiz Yazıcı ile paylaştığı bir gönderiye, ‘Hanımcılık!’ notunu düşmüştü. Yazıcı ise bu gönderiye, Kalp emojisi koyarak kendi sosyal medyasında paylaşmıştı. 





















01-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar