Ebru Şahin ile Cedi Osman bugün evleniyor

Ebru Şahin ile Cedi Osman bugün evleniyor
Uzun süredir birlikte olan Ebru Şahin ve Cedi Osman bugün nikah masasına oturuyor. Ünlü çift evlilik için ilk adımı bugün atarken düğün tarihleri de belli oldu.

Ünlü oyuncu Ebru Şahin ile başarılı NBA oyuncusu Cedi Osman birlikteliklerini nikah masasına taşıyor. Ünlü çift yaklaşık bir yıllık beraberliklerini evlilikle taçlandırıyor. Magazin dünyasının yakından takip ettiği Ebru Şahin ile Cedi Osman bugün Makedonya'da nikah kıyacak. Ebru Şahin ile Cedi Osman aile arasında gerçekleşecek nikah için hazırlıklarını tamamladı. Ünlü çiftin eğlenceli sosyal medya paylaşımları ise takipçilerini heyecanlandırdı. Makedonya'da nikah kıyacak ünlü çift daha sonra görkemli bir düğün yapacak. Cedi Osman ve Ebru Şahin'in mutlu günü sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarla da dikkat çekiyor.

Ebru Şahin ile Cedi Osman nikah masasında

Ebru Şahin ile Cedi Osman geçen aylarda aile arasında yapılan bir törenle nişanlanmıştı. Başarılı ve sevilen iki ünlü olan Ebru Şahin ve Cedi Osman sempatik bir çift olarak da sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Nişan sonrası düğün hazırlıklarını hızlandıran Ebru Şahin ile Cedi Osman için büyük gün geldi. Cedi Osman ve Ebru Şahin 1 Temmuz olarak belirledikleri nikah için Makedonya'ya gitti. Ünlü çift bugüne özel eğlenceli paylaşımlar yaparken nikah için gelen aile yakınlarıyla birlikte de videolar paylaştı. Makedonya'da bulunan Ohrid Gölü kıyısında nikahları kıyılacak ünlü çift töreni aile arasında yapıyor.

Ebru Şahin ile Cedi Osman'ın düğünü nerede olacak?

Ekranın sevilen oyuncusu Ebru Şahin ile başarılı basketbolcu Cedi Osman hayatlarını birleştiriyor. Ünlü çiftin heyecanla beklediği 1 Temmuz tarihi geldi. Aile arasında bugün kıyılacak nikahın ardından 7 Temmuz'da büyük bir düğün organizasyonu planlandı. Makedonya'da nikah kıyan Ebru Şahin ile Cedi Osman düğün için Türkiye'yi seçti. İzmir Çeşme'de yapılan düğün töreni ise heyecanla bekleniyor. Ünlü çiftin dostları ve yakınlarının katılacağı düğün töreni kadar Ebru Şahin'in tercih edeceği gelinlik de düğüne dair merak edilenlerin başında geliyor. Hercai dizisinin yıldızı Ebru Şahin ile NBA'in başarılı oyuncusu Cedi Osman bir yıllık beraberliklerini evlilikle taçlandırıyor.

01-07-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar