Ufuk Beydemir ve İpek Filiz Yazıcı Evlendi

Ufuk Beydemir ve İpek Filiz Yazıcı Evlendi
Dizi ve sinema dünyasının ünlü ve genç oyuncularından İpek Filiz yazıcı ile müzisyen Ufuk Beydemir Roma’da kıyılan nikahla dünya evine girdi.

Magazin dünyasında her gün yeni bir ayrılık, boşanma ya da evlilik haberi okuyucuya haber olarak sunuluyor ve bu haberler gündemin ilk sıralarında yer alıyor. Daha çok boşanma haberleri yer alsa da zaman zaman ünlüler arasında evliliklerde yaşanıyor. Yaklaşık 2 yıldır aşk yaşayan ve geçtiğimiz günlerde evlenme kararı alan ünlü çift oyuncu İpek Filiz Yazıcı ve müzisyen Ufuk Beydemir İtalya’da nikah kıyarak dünya evine girdi. İtalya’nın başkenti Roma’da nikah kıyan ve nikah fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşan ünlü çifte yakın arkadaşlarından ve sevenlerinden pek çok tebrik mesajı geldi. Geçtiğimiz gün kıyılan nikahla 2 yıllık aşklarını taçlandıran çiftin oldukça mutlu oldukları dikkatleri çekti.

Roma’da Evlendiler

Son dönemin genç ve güzel oyuncularından İpek Filiz Yazıcı ile yaklaşık 2 yıldır aşk yaşadığı müzisyen Ufuk Beydemir nikah kıyarak dünya evine girdiler. İtalya’nın başkenti Roma’da kıyılan nikahla hayatlarını birleştiren ünlü çift sosyal medya hesaplarından nikahın fotoğraflarını paylaşırken aynı zamanda nikah tarihi olarak roma rakamı ile “XXII.X.MMXXII” (22 Ekim 2022) yazdı. Çiftin nikahları sosyal medya hesaplarından paylaşıldıktan sonra sevenleri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Çiftin paylaştıkları fotoğraflarda ünlü ve güzel oyuncu İpek Filiz Yazıcı’nın gelinliği takipçileri tarafından oldukça beğenildi.

İpek Filiz Yazıcı kimdir?

Müzisyen Ufuk Beydemir ile hayatını birleştiren ünlü ve güzel oyuncu İpek Filiz Yazıcı 6 Ekim 2001 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Trabzonlu olan genç ve güzel oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelmiş ve ilk olarak Babam ve Ailesi adlı yapımla kamera karşısına geçmiştir. Daha sonra peş peşe pek çok yapımda rol alan genç oyuncu bugüne kadar, Babam ve ailesi, Kayıt Dışı, Elimi Bırakma, Yeni hayat, Son Nefesime kadar, İçimizdeki Ateş, 7 Yüz, Aşk 101 ve Ufo adlı yapımlarda yer almıştır.

Ufuk Beydemir Kimdir?

14 Nisan 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen şarkıcı aslen Elazığlıdır. Özellikle genç neslin severek dinlediği şarkıcı bugüne kadar, Sevda Gibi, Kristal Oda adlı albümleri, Akustik adlı EP ve Hiç, Biri Var, Tamirci Çırağı, Ellerin Uzansa, Aklımda Bir Dünya, Ben Bir Kek miyim, Derdini Bana Anlat, Galiba ve Ta-Da adlı tekli şarkıları çıkarmıştır.

24-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar