Şarkılar Bizi Söyler Karadeniz Konseptiyle Ekrana Geliyor

Şarkılar Bizi Söyler Karadeniz Konseptiyle Ekrana Geliyor
Kanal D ekranlarında cumartesi akşamları yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler bu hafta 40. Bölümüyle ekrana gelecek ve programda Karadeniz rüzgarı esecek.

Cumartesi akşamlarının sevilen programlarından Şarkılar Bizi Söyler’in 12 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak 40. Bölümünün konukları belli oldu. Her hafta birbirinden ünlü isimleri konuk eden program televizyon seyircisinin uzak kaldığı müzik eğlence türünde ele alınıyor. Müzik sektörünün önde gelen isimlerinden Hakan Altun, Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunduğu ve programa alınan konuklarla seyirciye müzik dolu bir gece yalatan programın bu haftaki konukları Karadeniz Bölgesinin ünlü isimlerinden seçildi. Seyirciye Karadeniz konseptli bir gece geçirtmeyi amaçlayan program Pool Production ve Global Medya ortaklığı ile hazırlanıyor. İkinci sezonunda olan program seyirci tarafından da seviliyor ve reytinglerde üst sıralarda yer alıyor. Program her hafta konuk aldığı isimlerle seyirciye keyifli anlar yaşatıyor.

Karadeniz Gecesi

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve cumartesi akşamı ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler bu hafta 40. Bölümüyle ekrana geliyor. Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun’un sunduğu ve aynı zamanda şarkılarıyla renk kattığı program ikinci sezonunda ve kanalın sevilen yapımları arasında yer alıyor. Reytingleri oldukça iyi bir noktada bulunan program televizyon ekranlarında yayınlanan nadir eğlence programlarından biri. Her hafta farklı bir konsept ve buna uygun konukları ağırlayan programın bu haftaki konusu Karadeniz Müziği olarak belirlenmiş durumda. Program sunucuları ve konukları programda birbirinden güzel Karadeniz parçalarını seslendirecek ve seyirciye doyumsuz anlar yaşatacak. 12 Mart Cumartesi akşamı ekrana gelecek 40. Bölümde seyirciler Karadeniz müziğine doyacak.

Kimler Konuk Oluyor?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler bu hafta sonu 40. Bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. Program kendine özgü bir formata sahip ve bu format içinde her bölüm farklı tarz bir müziği ön plana çıkararak buna uygun konuklar alıyor. Bu hafta yayınlanacak Karadeniz Konseptinin konukları ise Karadeniz Bölgesinin ve Türkiye’nin sevilen isimlerinden oluşuyor. Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları Tuğçe Kandemir, Selçuk Balcı, Niyazi Koyuncu ve Sinan Yılmaz’dan oluşuyor. Ünlü isimler şarkılarıyla sevenlerine doyumuz bir gece yaşatacaklar. Şarkılar Bizi Söyler bu hafta sonu 12 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00’da 40. Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

09-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar