Hüsnü Şenlendirici’den hastalığı ile ilgili açıklama

Hüsnü Şenlendirici’den hastalığı ile ilgili açıklama
Müzik dünyasının sevilen isimlerinden olan klarnet ustası ünlü müzisyen Hüsnü Şenlendirici kanser sonrası ilk açıklamasını yaptı.

Müzik sektörünün sevilen isimlerinden biri olan ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici geçtiğimiz günlerde acil olarak özel bir hastaneye kaldırılmış ve burada ameliyata alınmıştı. Bağırsak kanseri olduğu öğrenilen ve gerçekleştirilen ameliyatla bağırsağının 13 santimlik bir bölümünün alındığı öğrenilen Hüsnü Şenlendirici’nin durumu sevenlerini ve yakınlarını oldukça üzmüştü. Hastanede tedavisi devam eden ünlü müzisyene pek çok seveni ve takipçisi sosyal medya hesabı üzerinden geçmiş olsun mesajları atarken haber müzik dünyasında da şok etkisi yaratmış ve Hüsnü Şenlendirici’nin kansere yakalandığı haberleri magazin basını ve sosyal medya ile internet haber sitelerinde geniş şekilde yer almıştı.

İlk açıklama geldi

Geçtiğimiz günlerde acil olarak hastaneye kaldırılan ve bağırsak kanseri teşhisi konularak ameliyata alınan ünlü müzisyen Hüsnü Şenlendirici’nin tedavisi hastanede halen devam ediyor. Sevenlerini oldukça üzen bu haber aynı zamanda müzik camiasında da büyük şaşkınlık yaratırken halen hastanede olan ünlü klarnetçiden ilk açıklama geldi. Hüsnü Şenlendirici sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “sevgili dostlarım, arkadaşlarım, sevenlerim, geçen hafta yaptırdığım rutin kontroller sonrasında doktorlarımın tavsiyesi ile bir operasyon geçirdim. Sağlık durumum gayet iyi. Kontrol amaçlı birkaç gün daha hastanede olacağım. Geçmiş olsun dilekleriniz için her birinize çok teşekkür ederim. Kısa bir ara sonrasında hem ekranlarda hem de konserlerimde sevenlerim ile buluşacağım” ifadelerini kullandı.

Şarkılar Bizi Söyler

Ünlü klarnet ustası müzisyen Hüsnü Şenlendirici’nin hastaneye kaldırılması ve kanser teşhisiyle ameliyat olması sevenlerini oldukça üzerken ünlü ismin Kanal D ekranlarında yayınlanan programı Şarkılar Bizi Söyler’in seyircisi de bu habere oldukça üzülmüştü. Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programı Hüsnü Şenlendirici, Sibel Can ve Hakan Altun tarafından birlikte sunuluyor. Kanal D ekranlarında her hafta cumartesi akşamları birbirinden ünlü isimleri programa konuk olarak alan Şarkılar Bizi Söyler programı seyirci tarafından da oldukça seviliyor. Ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici’nin rahatsızlığı sebebiyle birkaç hafta boyunca sadece Sibel Can ve hakan Altun tarafından sunulacak program kısa bir süre sonra Hüsnü Şenlendirici’nin programa katılımıyla yeniden eski üçlü sunuculu haline dönecek ve seyirciyle buluşmaya devam edecek.

10-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar