Savaşçı yeni bölüm ne zaman? 13 Ocak Fox TV yayın akışı

Savaşçı yeni bölüm ne zaman? 13 Ocak Fox TV yayın akışı
60. bölümü merakla beklenen Savaşçı 13 Ocak Pazar günü yeni bölümüyle yayınlanacak mı? Savaşçı yeni bölüm ne zaman? 13 Ocak Fox TV yayın akışı.

Limon Yapım tarafından Fox TV için hazırlanan, Pazar akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan 'Savaşçı' yayınlanan son bölümüyle 23 Aralık Pazar akşamı ekranlara geldi. İki haftadır yeni bölümü yayınlanmayan dizinin takipçileri 'Savaşçı yeni bölüm ne zaman?' sorusuna yanıt arıyorlar. Fox TV yayın akışı listesinde 'Savaşçı' var mı? Dizinin 60. bölümü ne zaman yayınlanacak? Merak edilen tüm soruları ziyaretçilerimiz için derledik.

SAVAŞÇI NEDEN YOK?

Her yıl Ocak ayının ilk haftası kanallar reklam ve sponsor sözleşmelerini yenilediği için yapımlar bir haftalık ara vermek zorunda kalıyordu. Ancak televizyon sektörünün iki-üç yıldır yaşadığı ekonomik sıkıntılar doğrultusunda bu süre, 2018 yılında iki haftaya uzatılmış, yeni yılda da minimum üç hafta sürmesi planlanmıştı. Bu nedenle televizyon yapımları yeni bölümleriyle ekrana gelmiyor.

SAVAŞÇI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Fox TV'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan, başrollerini Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Fırat Albayram ve Murat Serezli'nin paylaştığı 'Savaşçı' dizisi son yayınlanan 59. bölümüyle 23 Aralık Pazar akşamı ekranlardaydı.

Dizinin yeni bölümünün yarın yayınlanacağı iddiaları sosyal medyada bilgi kirliliğine neden olurken, 'Savaşçı' dizisinin yeni bölüm tarihide netleşti. Sezon arası iki hafta daha sürecek dizinin 60. bölümü 27 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak.

13 OCAK 2019 FOX TV YAYIN AKIŞI

08.30 İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu (Canlı)
11.15 Refika ile Öze Dönüş (Yeni Bölüm)
12.15 Kadın (Tekrar)
13.30 Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi (Canlı)
15.30 Yaparsın Aşkım (Tekrar)
19.00 Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu (Canlı)
20.00 Çalgı Çengi İkimiz (Sinema)
00.45 TOLGSHOW (Tekrar)
02.30 Bana Sevmeyi Anlat (Sinema)
05.15 İnadına Aşk (Tekrar)

Pazar günü 'Savaşçı' dizisinin yerine Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrolünde yer aldığı 'Çalgı Çengi' sinema filmi yayınlanacak.

12-01-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar