Savaşçı yeni sezon tanıtımı yayınlandı

Savaşçı yeni sezon tanıtımı yayınlandı
Savaşçı yeni sezon için hazırlıklarını yoğun tempoyla sürdürüyor. Seyirci merakla soruyor, Savaşçı yeni sezon tanıtımı yayınlandı mı?

Savaşçı yeni sezon için hazırlıklarını yoğun tempoyla sürdürüyor. Adeta nefesler tutuldu. Seyirci merakla soruyor, Savaşçı yeni sezon tanıtımı yayınlandı mı? 73 bölümdür zirveyi zorlayan Savaşçı dizisi ne zaman başlıyor? Detaylar haberimizde…

Savaşçı yeni sezon tanıtımı yayınlandı

Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Müjde Uzman gibi usta oyuncuların yer aldığı Savaşçı dizisi yeni sezonda da Fox TV’de pazar akşamları yayınlanmaya devam edecek. Dizinin sezon finali yaparak yaz tatiline girmesinden beridir diziseverlerce heyecanlı bekleyiş sürüyordu. Eylül ayında birçok dizinin başlamasıyla merak ve heyecan daha da artı. Konu ile ilgili Berk Oktay’dan açıklama geldi.

Savaşçı ne zaman başlıyor?

Kılıç Timinin sezon finalinde yaşadıkları izleyicileri merakta bırakmış, heyecanla yeni sezonu beklemeye başlamışlardı. Dizinin oyuncularından Berk Oktay yeni sezon ile ilgili açıklama yaptı.

Canlitv platformu olarak açıklamayı aynen veriyoruz. “Sette çalışmalar 20 Eylül gibi başlayacak. Ekim ayının ilk veya ikinci haftasında ise yayında olacak. Tatil bu sene herkes için uzun sürdü. Normal kış dizileri için daha doğrusu. Tatil bitti şimdi, çalışmalar başlıyor. Kanal çekimini yaptık geçen gün. Eylül sonu gibi, 20’si gibi çekimlere başlayacağız. Kısmetse de Ekim’in ilk haftası veya ikinci haftası yayında olacağız”

Berk Oktay yaptığı açıklamayla herkesin beklediği tarihi net olmasa da vermiş oldu.

Savaşçı son bölümde neler oldu?

Melik’in babası Elsa’yı sorunca Melik “O benim kadınım” diye karşılık verir. Buna karşı çıkan babası, Elsa’nın bir İngiliz ajanı olduğunu belirtince Melik rahatsız olur. Melik’i telefonla arayan Elsa, Türk askerinin kampı bastığını ve çatıştıklarını söyler. Bu sırada Haydar ve Kağan Elsa’yı takip ederler. Haydar, Elsa’nın kaçtığını görünce peşine düşer. Kağan da Kılıç Timi’ne “Hadi bitirelim şu işi” der.

Ormanlık alana kaçan Elsa peşinden gelen Haydar’a ateş açar. Haydar ve Elsa arasında yaşanan kovalamaca devam eder. Elsa silahını Haydar’a doğrultup ateşler. Haydar yere yığılır. Haydar’ın yanına gelen Elsa, “Şeytanla baş edemezsin Yüzbaşı, bunu çoktan öğrenmeliydin” diyerek silahını bu kez kafasına doğrultur. Tam bu sırada Kağan da Elsa’nın ateş etmek üzere olduğunu görür ve silahına ona doğrultarak tetiğe basar. Elsa ne olduğunu şaşırır.

Savaşçı dizisi ve konusu

Limon Film ve Hayri Aslan ortaklığıyla yapımcılığını üstlendiği Savaşçı dizisinin başrollerinde Nazar Diper, Yıldız Çağrı Atiksoy, Berk Oktay, Murat Serezli, Uğur Biçer ve Nazar Diper görev yapıyor. Bordo Berelilere mensup bir timin zorlu mücadelesini konu edinen Savaşçı, senaryosu, anlatımı ve yapım standartları ile Türk televizyonlarında kendine özgü hikayesini sürdürüyor. Zor şartlarında görev yapan kahramanların ülkemiz ve onurumuz için gerekirse vatana canlarını adamalarının hikayesi Savaşçı dizisi. Türk Ordusunun gözbebeği bir avuç yiğidin destanını canlitv olarak size aktarmaya devam edeceğiz.

24-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar