Savaşçı’dan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a transfer! Hangi oyuncu kadroya katıldı?

Savaşçı’dan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a transfer! Hangi oyuncu kadroya katıldı?
Başrollerinde Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Burak Sergen'in yer aldığı EDHO oyuncu transferine doymuyor. Bu hafta 170. Bölümü oynayacak olan diziye hangi oyucu katıldı?

Canını vatanı için harcayan bir avuç kahramanın öyküsünü anlatan Savaşçı dizisinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a transfer gerçekleştirildi. İzleyici hangi oyuncunun kadroya katıldığını merak ediyor. Diziye dahil olan oyuncu hangi ünlünün kuzeni ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da hangi karakteri oynayacak? Şimdi detaylar

Savaşçı’dan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a transfer! Hangi oyuncu kadroya katıldı?

Son zamanlarda Necati Şaşmaz’ın ekibe dahil olarak tekrar Oktay Kaynarca ile buluşacağı iddia edilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine yeni oyuncu dahil oldu. Üstelik ekibe katılan oyuncunun bir özeliği daha var. Aynı zamanda Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrolü Hızır Bey karakterini canlandıran Oktay Kaynarca’nın kuzeni olan Burak Pamuk, Atv’nin reyting şampiyonu Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a katılan son isim oldu.

Burak Pamuk hangi karakteri oynayacak?

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Burak Sergen, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabina Toziya'nın yer aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekranların uzun soluklu yapımlarından olmayı başardı. Bu hafta 170. Bölümü oynayacak olan reyting rekortmeni dizi bir yandan da oyuncu transferlerine devam ediyor. Yeni sezona 2 yeni oyuncu transferi ile fırtına gibi giren Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a katılan genç oyuncu Burak Pamuk, EDHO’da Cihan karakterini canlandıran Adnan Biricik’in yeğeni Özcan rolüne hayat verecek. Özcan rolü ile kadroya eklenen Burak Pamuk olayların ortasında yer alacak ve heyecanı yükseltecek. 26 yaşındaki Burak Pamuk son olarak Savaşçı dizisinde Tarık karakterini oynamıştı.

Burak Pamuk Kimdir?

1994 İstanbul doğumlu genç oyuncu İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk bölümü mezunudur. Yeteneklerinden dolayı genç yaşına rağmen İstanbul Devlet Tiyatroları, İstanbul Şehir tiyatroları ve BKM Mutfak gibi kalburüstü tiyatrolarda görev yaptı. Tümay Özokur Management ajansı oyuncularından olan Burak Pamuk, ayrıca müzisyen kimliğiyle de dikkat çekiyor. “ Uğramadı Yaz” isimli bir şarkı çıkaran Burak Pamuk, EDHO dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca’nın kuzenidir. Başarılı oyuncu son olarak Savaşçı dizisinde Türkmen lideri Tarık karakterini canlandırmış ve hayran kitlesini artırmıştı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Cihan karakterini canlandıracak Burak Pamuk’a canlitv platformu olarak başarılar diliyoruz.

30-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar