Savaşçı'dan Payitaht Abdülhamit'e flaş transfer!

Savaşçı'dan Payitaht Abdülhamit'e flaş transfer!
TRT 1 ekranlarının popüler dönem dizisi Payitaht Abdülhamit, Savaşçı dizisinden tanıdığımız ismi yönetmen koltuğuna getirdi.

TRT 1 ekranlarının hayli revaçta dönem dizisi Payitaht Abdülhamit'te önemli bir değişiklik yaşandı. Geçtiğimiz sezon Payitaht Abdülhamit dizisinin yönetmeni diziden ayrıldığını açıklamıştı. Yeni sezon hazırlıkları devam ederken dizinin yeni yönetmeni belli oldu. FOX TV'de yayınlanan Savaşçı dizisinin yönetmeni yeni sezonda Payitaht Abdülhamit dizisini yönetecek. 

Savaşçı'nın yönetmeni Payitaht Abdülhamit'e transfer oldu

Bülent İnal, Özlem Conker, Bahadır Yenişehirlioğlu, Hakan Boyev, Can Sipahi ve Selen Öztürk'ün başrolde yer aldığı Payitaht Abdülhamit dizisi 3 sezonu geride bıraktı. Payitaht Abdülhamit dizisinin ilk sezonunu Serdar Akar yönetmişti. 2 ve 3. sezonların yönetmen koltuğunda ise Emre Konuk oturdu. Dizide yine bir yönetmen değişikliği yaşanacak. Emre Konuk, 3. sezon sonunda diziden ayrıldığını açıklamıştı. Yeni sezon hazırlıkları devam ederken Payitaht Abdülhamit'in yeni yönetmeni belli oldu. Son olarak FOX TV'de yayınlanan Savaşçı dizisinin yönetmenliğini yapan Doğan Ümit Karaca, Payitaht Abdülhamit dizisinin yeni yönetmeni oldu.

Doğan Ümit Karaca'nın yönetmenlik yaptığı diziler

Doğan Ümit Karaca, Vizontele, Vizontele Tuuba, O Şimdi Mahkum gibi filmlerde yönetmen yardımcılığı yaptı. Hokkabaz filminin 1. yönetmen yardımcılığını ve Zeynep'in Sekiz Günü filminin yardımcı yönetmenliğini üstlendi. Aynı dönemde Hırsız Polis, Bebeğim, Hatırla Sevgili, Elveda Rumeli ve Yertsiz Yurtsuz dizilerinde yardımcı yönetmenlik yaptı. Yönetmenliğe geçişi Elveda Rumeli dizisiyle oldu. 2007 ile 2009 yılları arasında Elveda Rumeli dizisini yönetti. 2014 ve 2015 yıllarında Kurtlar Vadisi Pusu'nun 8. ve 9. sezonlarını yönetti. Balkan Düğünü, Kasaba ve Kül ve Ateş dizilerinden sonra Behzat Ç. dizisinde 2. sezon yönetmenlik yaptı. 2013'te Çalıkuşu dizisini yöneten Doğan Ümit Karaca, 2017 yılında İçimdeki Fırtına dizisini yönetti. Son olarak Savaşçı dizisinin yönetmen koltuğunda oturdu.

Payitaht Abdülhamit dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak?

Payitaht Abdülhamit dizisi oldukça büyük bir heyecan fırtınasının yaşandığı 3. sezonu geride bıraktı. Dizi öylesine vurucu bir noktada bitti ki izleyiciler yeni sezonu merakla beklemeye başladı. Payitaht Abdülhamit dizisinin 4. sezonunun ne zaman başlayacağı hemen hemen belli gibi. 4. sezonun 27 Eylül 2019 Çarşamba akşamı başlaması kuvvetle muhtemel. Ancak 4 Ekim 2019 tarihinde de başlayacağına dair söylentiler var.

04-07-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar