Scarlett Johansson'dan Yeni Film Fragmanı ve Dizi Gelişmeleri

Scarlett Johansson'dan Yeni Film Fragmanı ve Dizi Gelişmeleri
Scarlett Johansson, gerçek bir suç hikayesinden uyarlanacak olan "Featherwood" adlı filmde başrolü üstlenecek. Daha fazla dizi haberleri için tıklayın!

Johansson, beyaz üstünlükçüsü ve neo-Nazi hapishane çetesi Teksas Aryan Kardeşliği'nin yakalanması için FBI'a önemli bilgiler veren Carol Blevins karakterine hayat verecek. Bu heyecan verici projede Johansson'ın performansı merakla bekleniyor.

Yeni Film Fragmanı: Back to Black

Amy Winehouse'un hayatını konu alan "Back to Black" filminin ilk fragmanı yayımlandı. Müzik dünyasının efsane isimlerinden biri olan Winehouse'un hayatına odaklanan film, izleyicilere unutulmaz bir yolculuk vadediyor. Fragman, izleyicileri filmin atmosferine çekmeyi başarıyor ve merakla beklenen yapımın heyecanını arttırıyor.

Dizi Dünyasından Haberler

  • "Peacemaker" dizisinin 2. sezon senaryosu tamamlandı. Hayranların heyecanla beklediği dizinin yeni sezonu için hazırlıklar hızla devam ediyor.
  • "Anyone But You" adlı dizinin Türkiye'deki gösterim tarihi belli oldu. Sydney Sweeney ve Glen Powell'un başrollerini üstlendiği dizi, ülkemizde "Senden Başka" adıyla 23 Şubat'ta izleyicilerle buluşacak.
  • "Kung Fu Panda 4"ten yeni bir görsel yayımlandı. Animasyon severlerin dört gözle beklediği serinin yeni filmi için heyecan dorukta.

Sinema Dünyasından Öne Çıkanlar

  • "Godzilla x Kong: The New Empire" filminden yeni bir afiş yayımlandı. Dev canavarlar arasındaki epik mücadeleyi konu alan film, izleyicileri büyük bir heyecanla bekletiyor.
  • "Toy Story 5" için vizyon tarihi belli oldu. Serinin beşinci filmi, 2026 yılında izleyicilerle buluşacak.
  • Tom Holland, yeni bir sahne uyarlamasında başrolde! Ünlü oyuncu, Jamie Lloyd'un yönetmenliğini üstlendiği "Romeo & Juliet" adlı tiyatro oyununda Romeo karakterini canlandıracak.

Bu haftanın sinema ve dizi gündeminde birbirinden heyecan verici projeler ve haberler yer alıyor. İzleyiciler, yeni fragmanlar, vizyon tarihleri ve projeler hakkında gelen güncel bilgilerle dolu bir hafta geçirecek gibi görünüyor.

Şubat Ayının Yenileri

Şubat ayında heyecan veren haberlerden biri Rick and Morty oldu. Dijital platformların en çok konuşulan dizilerinden biri olarak öne çıkan Rick and Morty, yedinci sezonuyla sevenlerini sevindiriyor. En İyi Film dahil olmak üzere 6 dala aday olan Top Gun: Maverick devam filmi olarak seyirciler ile dijital platformda yayına girdi. Birbirinden güzel haberler gelmeye devam ederken, seyirciler sevdikleri ve merakla bekledikleri dizi ve filmleri gündemden takip ediyor.

11-02-2024
Yazar Hakkında
Şule Akyol

Şule Akyol

94 yılında Bursa Gemlik’te dünyaya geldi. İlköğretim ve lise hayatını burada tamamladı. Daha sonra Uludağ Üniversitesi MYO Dış Ticaret .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler