Şebnem Bozoklu’nun İfadeleri Kafaları Karıştırdı.

Şebnem Bozoklu’nun İfadeleri Kafaları Karıştırdı.
Fox TV’de ekranlara gelmesi beklenen Elbet Bir gün dizisinin başrol oyuncusu Şebnem Bozoklu’nun ifadeleri kafaları karıştırdı.

FOX TV kanalına ait yaz sezonu sona ermesi ile birlikte devam eden projeler ile birlikte yeni başlayacak olan projeleri mevcut. Haftanın her gününü doldurmayı başaran kanalda yayın tarihi bekleyen üç dizi mevcut. Fox TV yeni sezon yayınına 7 dizi ile giriş yapacak. Henüz çekimleri tamamlanmamış hazırlığı devam eden Elkızı ve Elbet Bir Gün dizileri yayın sırası bekliyor. Bu iki diziye ek olarak başrollerinde Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un bulunduğu imkânsız dizisi de yayın bekleyen diziler arasında.

Fox TV’nın yeni dizisi olarak ekranlara gelecek olan Elbet Bir Gün dizisinin başrol oyuncusu Şebnem Bozoklu’nun ifadeleri kafaların karışmasına neden oldu. Başarılı oyuncunun ifadeleri Fox Tv kanalının hoşuna gitmeyecek gibi görünüyor. Şebnem Bozoklu “Yeni sezonda Fox’ta sanırım Ekim sonunda başlayacağız. Çok da tatlı bir kadromuz var. Çok sevdiğim Sinem Ünsal, Burak Yamantürk ve şahane başka oyuncularla oynuyorum. Bize yeni dizi heyecanı başlıyor” ifadelerine yer verdi.

Şebnem Bozoklu’nun ifadelerinde yer aldığı üzere Elbet Bir Gün dizisi ekim sonunda başlayacağını duyurmuş oldu. Kanal için bir kargaşaya neden olabilecek ifadeler kullanması herkesin kafasını karıştırdı. Ekim ayında Elbet Bir Gün dizisinin yayına girebilmesi için bir dizinin final yapması gerekiyor.  Hangi dizi final yapacak? Reytingler düşmez ve diziler final yapmak zorunda kalmaz ise Elbet Bir Gün dizisinin yayına giriş süresi mi uzatılacak? Fox TV kanalında bu sorunun nasıl çözüleceği merak konusu oldu.

Aynı zamanda FOX TV’nin geçen sezon uyguladığı stratejisi akıllara geliyor. FOX TV kanalının kötü giden reyting durumunda final yaparak yeni diziyi yayına alma planını uygulamıştı. Bu sezonda reyting beklentisinde düşme olur ise diye Elbet Bir Gün dizisine tarih için bir söz verilmiş gibi duruyor. Ekim Ayı içerisinde Fox TV kanalında neler yaşanacağı hangi dizilerin final yapıp hangilerinin devam edeceğini göreceğiz.

Güzel oyuncu Şebnem Bozoklu, çok sevdiği arkadaşı Enis Arıkan ile buluşmasında ‘’ iki dizisi olduğunu’’ belirtmişti. Şebnem Bozoklu’nun başrolde rol alacağı Elbet Bir Gün dizisi FOX TV’de ekranlarda olacakken diğer dizisi için net bir bilgi bulunmamakta.  Fox TV’de ekim ayında neler olacak? Hangi Dizi veda edecek? Elbet Bir Gün dizisi belirtilen tarihlerde yayına girebilecek mi?

09-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar